召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike

佢一開始都已經似想R sponsor feel 啦 狂話咩Dior fans

宜家成日收dior爽到呢
Chanel盒特別版 佢整唔見左 個pr即刻sent多盒比佢
同埋佢好少會講唔好既產品
唔岩佢自己用就會話用係佢家姐 男朋友上面好好
又成日戴頭盔 話個個膚質需要唔同 雖然呢樣係真既
但睇既人睇下聽下咪覺得佢冇變 又唔hard sell
佢身上唔work但佢又見到家姐好work
唉 我買左唔work 係我唔夾啫
遲啲啲product review咪可以好全面咁讚啲products囉

agger
佢全部野都唔會踩
博多d products 收
佢covermark 嗰個video 讚到個粉底好好
但用開就知根本呢隻唔會係叫高 coverage 囉
本身我用開呢隻粉底同埋勁鐘意用
但望到佢個review 真係
學埋bethni 拍測試一天
差勁遠囉

其實有時覺得佢誇大左黎講
可能件product係真心好用 但佢就講到超級無敵霹靂好用
搞到比人有種好高既期望 買左返黎之後覺得「ok ge」
Eg 玉容 佢講到救世主咁 但我同幾個frd買完返黎都覺得好麻麻

雖然到最後又係一句「每個人膚質唔同」 呢句萬能key

愈黎愈唔鐘意佢

佢一開始都已經似想R sponsor feel 啦 狂話咩Dior fans

Chanel盒特別版 佢整唔見左 個pr即刻sent多盒比佢
遲啲啲product review咪可以好全面咁讚啲products囉

屌係喎
個陣日日講咁濟,pr又比返盒佢
第一條片已經有睇佢,但知佢簽左公司,
賣廣告係遲早既事
屌呢個mmm勁多貴brand d PR 一袋2袋送野比佢

佢連youtuber都唔係 假review都唔會有 究竟送比佢做乜9 PR班人食撚屎

佢真係收左勁多野
仲有禁入pkj個youtube channel右邊果欄啲related channels都冇左eli嬸

你地一講完eli ig Story 即刻post同Pkj d 舊相

Eli嬸

屌係喎
賣廣告係遲早既事

唔知係咪得我一個覺得佢個樣好怪
之前唔夠膽講驚俾人屌
但我覺得佢d五官溝埋好怪,睇睇下仲好似男人
雖然好多youtuber唔係靚女,起碼會越睇越順眼

屌係喎
賣廣告係遲早既事

之前唔夠膽講驚俾人屌

我反而覺得佢幾靚
但啲又係衰果啲野啦
我係mmm ig live問:點解你唔係youtuber 都收到咁多試用
唔應我,直接跳左我

中間條人仲要即刻去mmm睇
我係mmm ig live問:點解你唔係youtuber 都收到咁多試用
唔應我,直接跳左我

有冇痴線西接力?
唔應我,直接跳左我

中間條人仲要即刻比mmm睇

佢snapchat仲有好多

Abc 我果然不懂

屌係喎
賣廣告係遲早既事

之前唔夠膽講驚俾人屌

佢平時唔笑或者冇表情個樣好惡好西面咁,唔知真人性格點啦,不過個人覺得佢都算靚,之前都鐘意睇佢啲片,但佢嘅變質實在太明顯
利申 住同一棟撞過幾次

Abc 我果然不懂

做咩影到床照咁

勁似做雞
唔應我,直接跳左我

有冇痴線西接力?

冇follow佢唔知佢開live 我都好想問佢
唔應我,直接跳左我

有冇痴線西接力?

冇follow佢唔知佢開live 我都好想問佢

問左2次都唔答
淨係skip左我

勁似做雞

點解著運動裝唔係去做運動而係訓係床度影相...

勁似做雞

究竟係邊個幫佢影
雖然南瓜好多7事好多賤野 但佢條仔咁撚柒都可以溝到南瓜重要俾綠帽 Natalie仲誇咁索 依樣野我係真心覺得佢好慘 我接受唔到點解條仔咁既撚樣都食到索女

仲有係南瓜自己送上門 佢細個已經成日叫人帶佢去馬會溝有錢仔 何澤堯都係frd介紹比佢識

勁似做雞

究竟係邊個幫佢影

佢唔係第一次咁樣影相

究竟係邊個幫佢影

佢唔係第一次咁樣影相

雖然南瓜好多7事好多賤野 但佢條仔咁撚柒都可以溝到南瓜重要俾綠帽 Natalie仲誇咁索 依樣野我係真心覺得佢好慘 我接受唔到點解條仔咁既撚樣都食到索女

仲有係南瓜自己送上門 佢細個已經成日叫人帶佢去馬會溝有錢仔 何澤堯都係frd介紹比佢識

佢呀哥都係做馬會 唔知關唔關事
elaine有錢到二月每條片都做giveaway

係真係屋企有錢定俾人包?
elaine有錢到二月每條片都做giveaway

係真係屋企有錢定俾人包?

佢似係屋企有錢 + 同有錢佬一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞