召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike
elaine有錢到二月每條片都做giveaway

有giveaway都唔想睇 佢啲片根本就唔好睇

係真係屋企有錢定俾人包?

佢似係屋企有錢 + 同有錢佬一齊

認同 好明顯佢本身屋企都有錢啦

勁似做雞

點解著運動裝唔係去做運動而係訓係床度影相...

究竟係邊個幫佢影

Snapchat成日都post床照

係真係屋企有錢定俾人包?

佢似係屋企有錢 + 同有錢佬一齊

佢屋企本身有錢架啲兄弟姊妹係外國唔同地方讀書
提過話會讀大學呢科係第時返屋企幫手
佢屋企好似係做生意 由細生活已經好無愁
碌ig見到ZA新廣告 tsang lok tung係咁9轉9跳
碌ig見到ZA新廣告 tsang lok tung係咁9轉9跳

屌岩岩睇完
南瓜姐可唔可以收收皮
有冇人有睇佢ig story 因爲佢post左張相話bobbi brown隻serum好好用 而之前佢話過佢唔好用
所以係story度解釋
佢講野要中英夾雜都算 佢而家連講中文個tone都好撚扮野
南瓜姐可唔可以收收皮
有冇人有睇佢ig story 因爲佢post左張相話bobbi brown隻serum好好用 而之前佢話過佢唔好用
所以係story度解釋

無follow佢
南瓜姐可唔可以收收皮
所以係story度解釋

佢講中文個tone成日都變 有時好local 有時lur脷 有時扮abc 有時鄉音 有時扮得意
好心佢啦 無d性格
咁大個人仲咁迷失自己 好撚可悲
南瓜姐可唔可以收收皮
所以係story度解釋

屌 大家真係要去睇下
睇曬咁多段 我真係唔知原來港女tone可以去到咁盡
南瓜姐可唔可以收收皮
所以係story度解釋

屌 大家真係要去睇下
睇曬咁多段 我真係唔知原來港女tone可以去到咁盡

Snapchat 都有 全英
南瓜姐可唔可以收收皮
所以係story度解釋

啱啱想入嚟講呢件事
啲人話佢中學已經喪睇歐美劇學人啲口音
南瓜姐可唔可以收收皮
所以係story度解釋

啱啱想入嚟講呢件事

好柒呀 前段好用力chok口音 到後段用番中文就輕懈左講左飛佛核
我屌 有冇人可以back up... 好撚扮野 仆你個街pkj你唔撚識講中文架?

其實唔係好明點解佢要講兩次
第一次係半中英 但中文居多 講英文嘅人根本就唔會明佢講乜 咩so technically我係買左three shades深過我嘅actual skin tone
而第二次係全中
做乜鳩仲柒過janice man
我屌 有冇人可以back up... 好撚扮野 仆你個街pkj你唔撚識講中文架?

其實唔係好明點解佢要講兩次
第一次係半中英 但中文居多 講英文嘅人根本就唔會明佢講乜 咩so technically我係買左three shades深過我嘅actual skin tone
而第二次係全中
做乜鳩仲柒過janice man

當我講一樣野個時我真係mean it
When I say something, I really do mean it
講兩次做乜9 係咪要中英翻譯
係就講中文個句咪撚加句mean it啦 我聽唔撚明mean it點解呀
你幾時見過啲英文好既人會咁講野
長住過外國好似elaine bethni個啲都好努力全中
係得班假abc 南瓜icu先咁中英夾雜

Agger 懶係嘢咁
老老柒柒南瓜d 英文好撚屎
一轉全英佢就只用到好簡單既句型同生字 亦都超慢
一聽就知佢唔可以脫口就講
I literally use it every single day~~~
老老柒柒南瓜d 英文好撚屎
一轉全英佢就只用到好簡單既句型同生字 亦都超慢
一聽就知佢唔可以脫口就講

聽佢chok啲口音出嚟 真係好撚難頂

Agger 懶係嘢咁

真係唔怪得人地要講佢 下下show off因爲自己好撚勁
著衫著到雞咁 我唔識欣賞
真係唔出聲屌下佢都唔得

Agger 懶係嘢咁

真係唔怪得人地要講佢 下下show off因爲自己好撚勁
著衫著到雞咁 我唔識欣賞
真係唔出聲屌下佢都唔得

以為
南瓜姐可唔可以收收皮
所以係story度解釋

啱啱想入嚟講呢件事

好誇張係中英夾雜到
好唔自然
身邊有朋友去歐洲生活左十幾年都唔會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞