召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike
Elaine 27分鐘講workout outfit
真係唔驚悶死人

佢d 片好悶 好冇內容
開頭睇覺得佢個樣幾sweet
但之後覺得佢講野個嘴好似好辛苦咁
Elaine 27分鐘講workout outfit
真係唔驚悶死人

佢d 片好悶 好冇內容

岩岩屎忽痕見到佢有個website 入左去睇
屌你個中文版既自我介紹GOOGLE TRANSLATE黎既
http://elainehau.com/about-me/
我目前的工作對我的MBA學位。大部分我的時間是專門為我的YouTube頻道。
我真的很喜歡揮霍手袋,鞋,化妝和護膚品。
我會形容我的時尚風格優雅和娘娘腔,與性感拋出一個健康的劑量。
我站在5’1和不穿鞋半。
我最喜歡的品牌H&M,Forever 21的,差距和香蕉共和國。我的鞋的味道對Christian Louboutin的,斯特拉·麥卡特尼,和香奈兒傾斜。
做乜撚野

佢d片都係咁 乜鬼「甚麼在我的包包」

一啲都唔算靚仔 一般樣

Agger 普通樣唔係特別靚仔又唔係差
好耐之前已經有follow佢條仔 都換左幾個女朋友

有無圖 睇yaki新年post個篇ig講到佢條正幾正氣咁 好似踏實過之前個個好多

我覺得yaki條仔好過ccl ccl條女好過yaki

有無圖 睇yaki新年post個篇ig講到佢條正幾正氣咁 好似踏實過之前個個好多

我覺得yaki條仔好過ccl ccl條女好過yaki

Ccl依家條女好唔掂 上次睇佢ig live d人讚佢似kay我真係

一啲都唔算靚仔 一般樣

Agger
無記錯好似係化妝師黎 起碼踏實過賣con同韓衫

佢d 片好悶 好冇內容

http://elainehau.com/about-me/
我目前的工作對我的MBA學位。大部分我的時間是專門為我的YouTube頻道。
我會形容我的時尚風格優雅和娘娘腔,與性感拋出一個健康的劑量。
我最喜歡的品牌H&M,Forever 21的,差距和香蕉共和國。我的鞋的味道對Christian Louboutin的,斯特拉·麥卡特尼,和香奈兒傾斜。
做乜撚野

上面篇野笑死 娘娘腔

做乜撚野

上面篇野笑死 娘娘腔

屌做乜勁

做乜9呀佢 on9當好笑? 幾時可以整死佢 片垃圾 又唔係靚 份人更加係垃圾
話時話近排Barbie shong講返廣東話好似又順眼返

無順眼過 試過好撚認真咁睇過佢d片 又係abc癌

見到佢條眉同眼線長到去太陽穴都唔想睇啦

仲要打好重陰影

用韓國化妝品就當自己化緊韓妝
啱啱睇仙仙新片 入面alice蝦啲態度超差

做乜9呀佢 on9當好笑? 幾時可以整死佢 片垃圾 又唔係靚 份人更加係垃圾

好撚憎佢

好撚憎佢

我一直以為佢有三十歲

好撚憎佢

我一直以為佢有三十歲

冇三十都廿七八..點知

一啲都唔算靚仔 一般樣

Agger

但ccl條女又賣con

Agger

但ccl條女又賣con

尋日都睇到想講
又嚟

Agger

但ccl條女又賣con

尋日都睇到想講
又嚟

條女咪又係靠陳展朗d名氣
陳展朗又係靠Yaki d名氣

但ccl條女又賣con

尋日都睇到想講
又嚟

條女咪又係靠陳展朗d名氣
陳展朗又係靠Yaki d名氣

條女d牙好核突
好悶呀有冇啲新既又唔好懶得意睇下
https://www.facebook.com/hanahanahanatam/posts/1435579196483539

暗星 你肥同瘦都係一樣咁柒囉!
好悶呀有冇啲新既又唔好懶得意睇下

屌終於有人同我諗嘢一樣! 等推介
https://www.facebook.com/hanahanahanatam/posts/1435579196483539

暗星 你肥同瘦都係一樣咁柒囉!

Hk01
無人想講肥瓜?
條肥婆肥都算 叫個名做肥瓜懶得意咁都已經係接受咗自己肥先咁講架啦
新嗰條淘寶片 著條裙著到成個肚腩飛撚哂出嚟
啲人好心話比佢知 仲要特登長篇大論咁講話全世界肥定瘦都有肚腩
大佬呀 肥你就認啦 咁樣暴露哂自己缺點出嚟 仲要自己感覺良好 真係肉鳩酸

呢個係jade?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞