召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/20/185946_10a363dccc23738aec1adb2914fff4eb.jpg[img][img]https://na.cx/i/OMsMoV3.jpg[img][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/20/185947_5f8894e447aa2d275174503194318524.jpg[img][img]https://na.cx/i/Cvv7x9a.jpg[img][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/20/185948_a493163bda6a90308dbabe680ea0d566.jpg[img][/url]

無本生利

Sd返比d brand睇 有冇得諗

佢地根本就唔撚理 係理嘅之前反乞兒反得咁勁就會收斂下啦 咪又係照咁樣派
其實真係好撚忟 唔買唔化妝啊嬸咁出街都唔想繼續間接益班乞兒

下 拎出黎賣喎
首先啲product係比佢地試用介紹出review
佢拎黎轉售圖利
同埋想試既人可能幫佢買左
宣傳作用有又點?
啲人幫tina wong買都唔去專門店買呀
食兩家茶禮仲要咁揀揚

無本生利

佢地根本就唔撚理 係理嘅之前反乞兒反得咁勁就會收斂下啦 咪又係照咁樣派

下 拎出黎賣喎
佢拎黎轉售圖利
宣傳作用有又點?
食兩家茶禮仲要咁揀揚

PR理得咁多 覺得佢地心態係派左就做左野
理得公司會點
講轉賣班乞兒之前都成日係佢哋嗰啲market度二手賣走d試用
以前我都好天真覺得嗰陣係高登搞到咁大咁多人反啲乞兒
PR就唔會再派試用 但其實都係咁
咁當然Send翻捭d brand睇無錯 只係唔好咁大期望 我無惡意啊絲打

我都覺得pr wtf
佢本身一set咁送俾佢地都唔預佢地用哂架啦,有啲連foundation 都送幾支

有冇人買

講真,依家youtuber收哂pr送既野已經係趨勢
我就偏唔買,或者買啲dupe代替
依家無一個brand係未送過

無本生利

下 拎出黎賣喎
佢拎黎轉售圖利
宣傳作用有又點?
食兩家茶禮仲要咁揀揚

PR理得咁多 覺得佢地心態係派左就做左野
理得公司會點
講轉賣班乞兒之前都成日係佢哋嗰啲market度二手賣走d試用
以前我都好天真覺得嗰陣係高登搞到咁大咁多人反啲乞兒
PR就唔會再派試用 但其實都係咁
咁當然Send翻捭d brand睇無錯 只係唔好咁大期望 我無惡意啊絲打

我都覺得pr wtf
佢本身一set咁送俾佢地都唔預佢地用哂架啦,有啲連foundation 都送幾支

有冇人買

講真,依家youtuber收哂pr送既野已經係趨勢
我就偏唔買,或者買啲dupe代替
依家無一個brand係未送過

我明呀 但推比pr睇
送少個乞衣都好吖
之前義賣班人賣試用都最少堅稱係拎去捐
講真收咁多都唔預你用得晒
拎去賣拎去送一定有
但用真名咁賣出去 有冇咁撚冇腦
根本成件事好有問題
邊個開左個 anti-pumpkinjenn 仲tag埋佢相
邊個開左個 anti-pumpkinjenn 仲tag埋佢相

去望一望 笑撚左出嚟
Pkj個胸墮到落肚臍
到底可唔可以叫mr love條人妖收皮
又棄養又派帽又柒 拍片又無撚聊剩係識拋條仔出嚟

呢排啲片好撚難頂

Details?

有無睇arho sunny
佢係mr love個ex
條人妖一直唔認自己有仔 仲成日放兩隻狗上ig youtube嗰啲
之後人妖同左台灣這群人嘅尼克一齊 派帽比sunny
仲日日同條仔出片比說話ex聽
條條片都講普通話 根本知自己係香港無曬巿場想轉戰台灣

兩隻狗無再出現係因為佢比返兩隻狗sunny
但又成日喊曬咁拍片強調自己無棄養 自己都好掛住兩隻狗 但對方唔比見 扮柒曬可憐咁

啲片又垃圾 dislike多過like 個個留言都屌鳩緊佢
幾時做第二個大佬b?

Btw呢粒花生好複雜所以講到1999 絲打見諒 有性趣追返佢2個嘅事係fb/ig都有

Details?

條人妖一直唔認自己有仔 仲成日放兩隻狗上ig youtube嗰啲

但又成日喊曬咁拍片強調自己無棄養 自己都好掛住兩隻狗 但對方唔比見 扮柒曬可憐咁

幾時做第二個大佬b?

Btw呢粒花生好複雜所以講到1999 絲打見諒 有性趣追返佢2個嘅事係fb/ig都有

佢最近有條片講自己唔會生仔,希望第時去領養孤兒,佢好撚嘔心,連狗都棄養再推返晒啲責任落人地到,學咩人領養小朋友
利申本身有sub佢 但好少睇佢啲片 到最近睇到佢呢條片終於忍唔撚到dislike再unsub

Details?

幾時做第二個大佬b?

追完 但覺得兩個都好柒
ashley就無需多講 之前買d衫老翻咁款 拍埋啲片唔係無聊開箱 就係賣肉一係就係d完全冇無意義嘅片
但個個咩sunny都好on9
話唔講唔講 咪又係講左咁多
啲fans成日話係因為佢哋不停問Sunny先講
但如果真係決定唔講嘅話點問都唔會講啦
又淨係係自己啲live到講 無留底死無對證羅生門
個感覺係扮弱者等啲fans覺得佢好慘同埋瘋狂去A個yt度鬧佢

利申 由Ashley搞嗰間咩"抄呃"賣emoji衫開始憎佢

Details?

幾時做第二個大佬b?

追完 但覺得兩個都好柒
ashley就無需多講 之前d衫老翻咁款 拍埋啲片唔係無聊開箱 就係賣肉一係就係d完全無意義嘅片
個感覺係扮弱者等啲fans覺得佢好慘同埋瘋狂去A個yt度鬧佢

賣*
好感動終於註冊到
隔離post有人話tinawong拎pr送啲產品去賣
未有details
好想推到佢地仆街

喂呀我以前好鐘意Tina架
點解要咁對我

Details?

幾時做第二個大佬b?

追完 但覺得兩個都好柒
ashley就無需多講 之前買d衫老翻咁款 拍埋啲片唔係無聊開箱 就係賣肉一係就係d完全冇無意義嘅片

人妖去左台灣幾個月避開sunny ,一返黎就帽左,
尼克仲話鍾意人妖食素好有愛心,我笑出黎
https://youtu.be/u7V6VLxc_fw

成條片都好驚嚇
同萍姐啲pattern on pattern有得揮
睇左Elaine 個handbag collection 真係好撚癲 不過佢d taste好大媽feel
睇左Elaine 個handbag collection 真係好撚癲 不過佢d taste好大媽feel

幾千蚊買返黎擺

次次見到elaine d片咁長都唔想禁入去

幾千蚊買返黎擺

有錢得嚟 佢try on 有種著起龍袍唔似太子嘅感覺 可能太細粒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞