【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (10)!

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
更新完load空氣既情況同元前一樣嚴重
更新完load空氣既情況同元前一樣嚴重

無問題喎
諗緊Google Cantonese Input咁耐無更新係咪想套埋落Gboard度
https://youtu.be/qp-OkISIbsU
一樣
XZ1仲要叉得快啲

真係得大細分別

明明compact個mon細D仲要得720P
但xz1個耗電量都keep到同compact同步
點解會咁
sony幾時support camera raw file
用到hdr+,就有portrait mode同 有auto hdr
用到hdr+,就有portrait mode同 有auto hdr

黎緊會有

黎緊會有

新機?
xz1同xz premium,大家點揀?
xz1同xz premium,大家點揀?

xzp
宜家先買XA1 抵唔抵玩?
宜家先買XA1 抵唔抵玩?

相機性價比高
但不如XA1 Plus?
想問xzp有無3D scan個功能?
想問xzp有無3D scan個功能?

upgrade 8.0有
compact £479
xz1 $529 係咩玩法

英國歐洲嗰邊啲價不嬲貴啲

全世界都上台換機 單機買好撚貴 佢地係機平plan貴
係香港先機貴plan貴

人地個邊有唔知10-20%税
https://unwire.hk/2017/10/29/sonybuilding/fun-tech/

真係信仰無敵

我買左 信仰無價

依家仲有冇
miss咗
Xz1好唔好用 遲下Csl續約送機 本身用緊iphone7

xzp不解釋

最抵係iphonex,跟手放返出去
xz1成日都打打下字突然震一野,以為有信息黎
xz1成日都打打下字突然震一野,以為有信息黎

keyboard開咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞