【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (10)!

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
light sensor好似仲係好敏感

好過之前少少,跳得慢左

好過之前少少,跳得慢左

WiFi冇變成日跳到底更新左咩

好過之前少少,跳得慢左

WiFi冇變成日跳到底更新左咩

https://xperia.kckk.co/2017/11/xzpnovpatch2017.html?m=1
其實Wi-Fi跳根本係特色嚟 XZ1不嬲都係咁
睇黎上網慢唔係csl問題
係第一版8.0問題
今日更新左網速正常返
唔怪得bugfix出得咁快
係第一版8.0問題
今日更新左網速正常返

係第一版8.0問題
今日更新左網速正常返

屌我都係到諗係smt問題定8.0
成日load空氣 早排whatsapp又壞
係第一版8.0問題
今日更新左網速正常返

我用開usb共享網絡比電腦
冇理由ofta成50mbps 1080p youtube都load 緩衝唔切
係第一版8.0問題
今日更新左網速正常返

我用開usb共享網絡比電腦
冇理由ofta成50mbps 1080p youtube都load 緩衝唔切

有時 youtube server問題

咁上普通野都有時load空氣係咩情況
要手動飛航再轉先上到
今日更新完網絡反應真係快左好多

好過之前少少,跳得慢左

我覺得差唔多 不過個喇叭又好左,bass返曬黎
XZP報到
終於有update
更新完 com.Android.phon個問題仲係度囉
notification bar顯示背景執行緊咩app果舊野有無得閂左佢
xz1個指紋解鎖個位又做得幾好wo
但我唔明點解第一次要連續咁禁佢好多比佢save
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞