【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (10)!

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
暫時除左喇叭音質外都好滿意
喇叭真係勁大聲

洗機先

又係你
[quote][quote]Xz 1compat邊度出平
500 the club分+$3400
應該未有一間有保又平得過佢

唔夠分。。。

我可以幫手,但前提係你係咪要揀色

黑色

就係黑色佢未必有

上次幫個位巴打都係去到先知黑色

如果無海藍都得

海藍係一定冇

洗機先

又係你

你好佢好多?
[quote][quote]Xz 1compat邊度出平
500 the club分+$3400
應該未有一間有保又平得過佢

唔夠分。。。

黑色

就係黑色佢未必有

如果無海藍都得

海藍係一定冇

得呢2隻色岩

洗機先

又係你

你好佢好多?

唔夠分。。。

黑色

就係黑色佢未必有

如果無海藍都得

海藍係一定冇

得呢2隻色岩

個網之前長期得粉紅,去到鋪拎機問佢有冇黑色博下就有機會有

黑色

就係黑色佢未必有

如果無海藍都得

海藍係一定冇

得呢2隻色岩

見個apps 有顏色揀
升完8.0
相機save相好快,暗位取景冇再lag
高iso好左唔少,細節多左
長快門磨得冇7.0咁勁
個芒好似又sharp左
喇叭大聲左音質好左
成部機反應快左
補充:失真傷正對連拍相片冇效
喇叭真係勁大聲

我曾經有諗過用 Xperia Companion 洗一次機,但係好多嘢要 down 過,好嘥時間
XZ premium 已升,順左好多
唔升好過升,喇叭又變返之前咁,上細聲下大聲,啲 bass 又冇鬼晒

班工程師覺得咁先好

仲差過 7.1,聲又唔清,bass 又冇埋,垃圾工程師

等bug fix喇

除左有電話入個喇叭都唔會響 是但啦
唔升好過升,喇叭又變返之前咁,上細聲下大聲,啲 bass 又冇鬼晒

班工程師覺得咁先好

等bug fix喇

我晚晚開嚟聽歌瞓覺㗎
8.0個WIFI閃夠未呀
一係就好似之前咁留定位比佢啦

班工程師覺得咁先好

等bug fix喇

我晚晚開嚟聽歌瞓覺㗎

我用 Xperia Companion 洗一次機,問題好似解決咗
睇呢到先知有得升
升完無咩好大變化令人覺得變左好多升咗級咁
8.0有無吹到咁神
8.0有無吹到咁神

極多細少改動令成個系統更完美
7.1.1入相簿app會閃咗下 應該係轉去4K所致 8.0無咗
佢數據/wifi果個上下箭嘴好煩

黑色

就係黑色佢未必有

如果無海藍都得

海藍係一定冇

得呢2隻色岩

見個apps 有顏色揀

依家仲有你就好彩, 你係買就快d 留tg俾我, 仲有提一提你, 用the club要用credit card 買嫁
如果想要Pixel三粒navigation bar連動畫 較English (US)就得

喇叭真係勁大聲

我曾經有諗過用 Xperia Companion 洗一次機,但係好多嘢要 down 過,好嘥時間

升咗大聲咗?
喇叭真係勁大聲

升咗大聲咗?

係,一開始細聲
之後播多幾首就大聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞