【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (10)!

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
8.0越用越食電

我真心唔明 8.0聲稱係比7.0慳電
點解仲可以客制到咁食電

因為想快過其他廠囉
bug都未fix就掉出街
8.0越用越食電

點解仲可以客制到咁食電

因為想快過其他廠囉

越用個Mon越拖泥帶水咁
8.0越用越食電

點解仲可以客制到咁食電

因為想快過其他廠囉

越用個Mon越拖泥帶水咁

點解用左xz1後,好似連流動數據仲唔穩過用z3果陣
我想問你地有冇玩GAME玩開小號,XZ1好似裝唔到雙開APP咁,裝到都用唔到
有無人用緊xz1 c 用電量如何

理論上用一日無問題

理論上用一日無問題

理論乜
咁多用家屌8.0食電仲講理論

理論上用一日無問題

理論乜

原生8.0無問題囉屌
轉左XZ1了,但無左本身Z3既計數機,要點搵番出黎,定要另外DL

你想講smallapps入面嘅calculator?
係嘅話呢個功能冇左了

理論上用一日無問題

理論乜

好像是XZP 8.0用家講食電多啲
用極都係每日一差 唔覺食電咗
反而個mon閃閃下都幾煩
我喺室內反而問題唔大
一到夜晚係街會閃
唔知宜家xzp衛迅做緊咩價呢

自己部z5p就到期 , 見到電係倒水咁倒
唔打機睇片mon較最暗 可以三個鐘100%→30%
諗緊出粉 定 紅

尿袋買返sc10 好唔好?
未發表新機通過FCC認證,3200mAh電池

if premium: 仆你個街又縮多幾十mAh
if 5.2" size: 屌你老味一撚早就要咁設計

source?

source?

https://sumahoinfo.com/sony-2018-model-xperia-py7-08608t-xperia-xz1-premium-xz2

source?

https://sumahoinfo.com/sony-2018-model-xperia-py7-08608t-xperia-xz1-premium-xz2

未有4k芒即係可能第一部5.2全面屏
用xzp 黑色但用緊個case係黑底唔透
個玻璃面玩唔到
但無穿無爛唔想換
不過D case好貴就真
Update Found for Xperia™ XZ Premium Dual (G8142) - Customized HK (47.1.A.5.51)

!!!!!!!!!!
Update Found for Xperia™ XZ Premium Dual (G8142) - Customized HK (47.1.A.5.51)

!!!!!!!!!!

領先全球

!!!!!!!!!!

領先全球

駁咗PC衝呀!!!

!!!!!!!!!!

領先全球

駁咗PC衝呀!!!

冇反應,都係話冇

!!!!!!!!!!

啱啱裝完,返到屋企再慢慢試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞