【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (10)!

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
xz1換左機都係咁
一去到某個位冇左signal 就唔識自動connect返
一定要reboot
已經心淡

咩台

台問題喇
我而家轉左csl有時上上下load空氣都要開一開飛航先再load到

轉會前都未試過
我on/off飛行都唔得
一定要reboot

有冇換過sim嫁你

換機要換埋sim?
xz1換左機都係咁
一定要reboot
已經心淡

咩台

台問題喇
我而家轉左csl有時上上下load空氣都要開一開飛航先再load到

我轉咗HKBN唔使再受佢氣

hkbm咪係smt
smt慢到
xz1換左機都係咁
一定要reboot
已經心淡

咩台

台問題喇

轉會前都未試過
一定要reboot

有冇換過sim嫁你

換機要換埋sim?

換埋可能會好D
xz1換左機都係咁
一定要reboot
已經心淡

咩台

台問題喇

轉會前都未試過
一定要reboot

有冇換過sim嫁你

換機要換埋sim?

換埋可能會好D

呢個真唔真?
有沒其他巴打知
xz1換左機都係咁
一定要reboot
已經心淡

咩台

台問題喇

轉會前都未試過
一定要reboot

有冇換過sim嫁你

換機要換埋sim?

換埋可能會好D

呢個真唔真?
有沒其他巴打知

原本係咪最細卡
定係自己剪
https://xperia.kckk.co/2017/10/xzporeodec.html?m=1

因此,港版 Xperia XZ Premium 的更新不一定要待至十二月才發佈,而近日 XZ1 及 XZ1 Compact 已更新至二零一七年十月安全修補層級,旗艦機中只有 XZ Premium 未補上,相信這是 Oreo 更新到了的徵兆?

屌,真係出紅色,日本之外會唔會出呢?

有紅色即刻好想換機
如果得日版就可以88
xz1 compact依部機好唔好仲有邊度有平?領域未有貨
留名

咩台

台問題喇

轉會前都未試過
一定要reboot

有冇換過sim嫁你

換機要換埋sim?

換埋可能會好D

呢個真唔真?
有沒其他巴打知

我覺得若近一年的 SIM 卡,應該沒分別。不過 CSL 本身免費換的,可以去試下。

若換了卡也有問題,可以上行走一轉。

想買水....

sony買水是咪on9

想買水....

sony買水是咪on9

y

無保養囉
https://xperia.kckk.co/2017/10/xzporeodec.html?m=1

因此,港版 Xperia XZ Premium 的更新不一定要待至十二月才發佈,而近日 XZ1 及 XZ1 Compact 已更新至二零一七年十月安全修補層級,旗艦機中只有 XZ Premium 未補上,相信這是 Oreo 更新到了的徵兆?

有紅色即刻好想換機
如果得日版就可以88

準備錢 好快有消息

咩台

台問題喇

轉會前都未試過
一定要reboot

有冇換過sim嫁你

換機要換埋sim?

換埋可能會好D

呢個真唔真?
有沒其他巴打知

我覺得若近一年的 SIM 卡,應該沒分別。不過 CSL 本身免費換的,可以去試下。

我用3的
換sim好似要磅水
張卡用左兩年幾三年
唔係自己剪卡

一程地鐵要reboot幾次
我公司個位又收得唔好
進出公司又要reboot

咩台

台問題喇

轉會前都未試過
一定要reboot

有冇換過sim嫁你

換機要換埋sim?

換埋可能會好D

呢個真唔真?
有沒其他巴打知

我用3的
換sim好似要磅水
張卡用左兩年幾三年
唔係自己剪卡

我公司個位又收得唔好

月費客戶應該有得免費換sim
除非你一年內換過好多次先收你錢

咩台

台問題喇

轉會前都未試過
一定要reboot

有冇換過sim嫁你

換機要換埋sim?

換埋可能會好D

呢個真唔真?
有沒其他巴打知

我用3的
換sim好似要磅水
張卡用左兩年幾三年
唔係自己剪卡

我公司個位又收得唔好

月費客戶應該有得免費換sim
除非你一年內換過好多次先收你錢

我去問下先
記得之前換要收錢
我部xzp 個 gps導航壞壞地,開導航得藍色圓點(應該係靠agps揾到位置),冇三角形跟住行,有冇巴打有同樣情況?

有紅色即刻好想換機
如果得日版就可以88

準備錢 好快有消息

又想買紅色zxp 但又想要耳機

有紅色即刻好想換機
如果得日版就可以88

準備錢 好快有消息

又想買紅色zxp 但又想要耳機

買耳機啦 冇ZXP比你買
對SONY 失望, 依家冇新設計, 改硬件. 以前ARC S年代之後果幾年好多新設計.
依家半放棄投資手機業務.
其他廠發展全面屏, 佢重係 上下大下爬,
依家只有 真 FANS 先會買.
我部xzp 個 gps導航壞壞地,開導航得藍色圓點(應該係靠agps揾到位置),冇三角形跟住行,有冇巴打有同樣情況?

有冇跟佢教你個手勢reset gps

有冇跟佢教你個手勢reset gps

冇出過衣個提示喎,點手動reset?
對SONY 失望, 依家冇新設計, 改硬件. 以前ARC S年代之後果幾年好多新設計.
依家半放棄投資手機業務.
其他廠發展全面屏, 佢重係 上下大下爬,
依家只有 真 FANS 先會買.

部xperia xz 去到湖南,費晒,led燈暗到屎,照下街都照唔到,gps收唔到衛星,行聯通無信號 係舊電好左,因為咩都用唔到。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞