【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (10)!

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
8.0
其實仲有咩原因吸引你地買Sony

- 萬年design
- 相機除左連拍都比人追過哂
無雙鏡,無人像景深mode
低光差無ois,color又無huawai leica ,***,iPhone attractive 真係得返連拍同gimmick 野motion eye

-自家介面又不及Nokia 1+ 個d順
- short battery life
- pricey
- IP68係幾實用

design黎講得sony睇得上
相機立體感冇廠比到我, 寬容度夠大,夜拍都夠用
人像景深mode 曬氣,假到爆
原生介面你肯定唔夠佢地順?
short battery life 呢個睇鳩通架喎
買得sony點會計價錢
防水機入面得sony入左水會整
入水氣密fail非人為會比部新機你

就係鍾意佢四四方方,其他嘢都係其次
其實仲有咩原因吸引你地買Sony

- 萬年design
- 相機除左連拍都比人追過哂
無雙鏡,無人像景深mode
低光差無ois,color又無huawai leica ,***,iPhone attractive 真係得返連拍同gimmick 野motion eye

-自家介面又不及Nokia 1+ 個d順
- short battery life
- pricey
- IP68係幾實用

屌你老母叫佢地出細機旗艦再講。

呢樣真,間間廠都5.5" 真旗艦,手細又想單手嘅人真係好辛苦,唔係想轉會都被迫轉會,不過Sony 出細機就出名閹過嚟,今次得32gb 真係好難頂呀

Sony 出名閹
其他廠閹埋條line
美國 法國出咗
美國 法國出咗

正想講
港版呢
美國 法國出咗

咁睇黎要過多幾日
有紅色實機睇未
Xz 1compat邊度出平

500 the club分+$3400
應該未有一間有保又平得過佢
美國 法國出咗

咁睇黎要過多幾日

希望在今天

唔夠分。。。

唔夠分。。。

睇下有冇巴打幫下手

唔夠分。。。

睇下有冇巴打幫下手

要儲夠果d分 其實同原價差唔多
台灣xzp今晚有8.0食
香港紅xzp 11/2發售
呢度係咪冇人用xz1

rip

仲有成個禮拜先有實機睇

Link?

Link?

遲過台灣 接受唔到
港版通常追貼台版
港版通常追貼台版

唔係一向港版快啲咩

唔夠分。。。

我可以幫手,但前提係你係咪要揀色
http://m.eprice.com.tw/mobile/talk/4551/5039516/1/rv/sony-xperia-xz-premium-launch/

//至於目前已經販售、消費者正在使用的 Xperia XZ Premium,Sony Mobile 也會「很快地」推出 Android 8.0 的 OTA 軟體升級,至於多快?Sony Mobile 表示,今天(10/25)晚上可能就會陸續有消費者可以開始升級,請 Xperia XZ Premium 的用戶密切注意升級通知。//

可能就會
港版通常追貼台版

唔係一向港版快啲咩

你上Xpericheck睇下
港台差唔多前後出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞