【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (10)!

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
食飯經過腎mobile,見到xz1c落左價
$305 * 12 -> $284 * 12
淨機上台價變左 $3398

咁升左8.0既點算

伏而中

屌佢個上下箭咀
仲有自動光暗食左屎

用緊xz1 好撚認同
個自動光暗真係on99 轉得太快啦 眼都盲

呢d食電野一定唔用

下下都手動咁反智咩
一個sensor用得幾多電

不過個所謂sensor企定定係同一個位都可以不斷光暗光暗咁
我都係熄左佢好過
xz1

bug黎
仆街 8.0 個 wifi
Razer Phone QHK渣ga
XZP 4K HDR
XZP 4K HDR

人地賣120hz mon xzp無wor
XZP 4K HDR

120hz喺手機上比4k更正 不過外型

冇野喎
XZP 4K HDR

igzo 120hz
用緊ip6s想換xzp
但大舖同price個價都差幾遠
想問呢部係未唔應該係大舖買
用緊ip6s想換xzp

XZP 4K HDR

有幾多game 120hz
XZP 4K HDR

同左好多開發商合作 會陸續出
XZP 4K HDR

睇片都有用
有冇人用緊xzs, 好唔好用?見佢跌穿3000想買
XZP 4K HDR

睇片都有用

razer phone可以全時120hz 同ipad一樣
sony快啲跟進啦 fhd 120hz我都制呀
用緊ip6s想換xzp

咁即係唔應該係大舖買?

8.0 之後 GPS 成日無signal
XZ1 Customized HK 47.1.A.2.374

8.0 之後 GPS 成日無signal

洗左機未
點解我除左相機咩事都冇
點都等到出年MWC部機
XZ1 Customized HK 47.1.A.2.374

慢到
有冇人用緊xzs, 好唔好用?見佢跌穿3000想買

eMMC, 不了
食飯經過腎mobile,見到xz1c落左價
$305 * 12 -> $284 * 12
淨機上台價變左 $3398

話說4k芒幾耐出一次?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞