【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (10)!

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
xz1個指紋解鎖個位又做得幾好wo
但我唔明點解第一次要連續咁禁佢好多比佢save

save 唔同角度掛
touch id 都要咁做

save 唔同角度掛

sony個指紋位咁細正常都要禁多幾下喇
睇黎上網慢唔係csl問題
係第一版8.0問題
今日更新左網速正常返
唔怪得bugfix出得咁快

係咪得 compact 原生8.0

xz1都係
係第一版8.0問題
今日更新左網速正常返

xz1都係

XZP夠係
sony xz1有無lag機既情況?
notification bar顯示背景執行緊咩app果舊野有無得閂左佢

同問,好礙眼
notification bar顯示背景執行緊咩app果舊野有無得閂左佢

同問,好礙眼

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iboalali.sysnotifsnooze
try this?

其實 up 完唔短有乜分別
不過佢咁快再 up 一定係 bugfix
係第一版8.0問題
今日更新左網速正常返

xz1都係

XZP夠係

唔係7.1咩

好緊要最重要既用電量正常返
上網快返
有冇人更新完部電話隔一陣就震
(明明冇人搵我

save 唔同角度掛

sony個指紋位咁細正常都要禁多幾下喇

緊係越詳細越多角度先又準又快

同問,好礙眼

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iboalali.sysnotifsnooze
try this?

試左唔得

覺得lihkg 更新完自動scroll之後冇iphone版咁順
有時load 得頁數多scroll時會窒一下
iPhone版唔會
其他日常應用冇咩問題
不過我唔打機
Update Found for Xperia™ XZ Premium Dual (G8142) - Customized HK (47.1.A.5.51)

!!!!!!!!!!

啱啱裝完,返到屋企再慢慢試

衝呀!!!!

即係8.0?
Update Found for Xperia™ XZ Premium Dual (G8142) - Customized HK (47.1.A.5.51)

!!!!!!!!!!

衝呀!!!!

即係8.0?

wow

!!!!!!!!!!

衝呀!!!!

即係8.0?

wow

師兄訓左幾耐

同問,好礙眼

try this?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidinfinity.hidebackgroundnotification
依個乾淨啲

上網快返

係 上網之前真係慢到痴線
但wifi個個係咩bug黎

上網快返

係 上網之前真係慢到痴線
但wifi個個係咩bug黎

wifi個x logo

用緊devil bumper
上次成部飛落石屎地都無事

飛過無數次石屎,角位落地,部機都無事。

Z5P 等Sony 出18:9 中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞