【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (10)!

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
btw想買紅色XZP,平時用開5"好似會變到太大,同埋好怕佢過兩個月又出新機

以往compact隔代出,會唔會咁快又出呀

股票嘅價格可升可跌

新compact係全面屏
食飯經過腎mobile,見到xz1c落左價
$305 * 12 -> $284 * 12
淨機上台價變左 $3398

the club一出已經3400啦

the club用好多積分當discount, 唔計啦

但係D分無咩用呢

玩佢張club sim咪有用囉

有咩用?
btw想買紅色XZP,平時用開5"好似會變到太大,同埋好怕佢過兩個月又出新機

股票嘅價格可升可跌

5.XR5:除了常規旗艦(4GB+64GB)外,Sony目前正在準備超級旗艦(6GB+128GB),特色將是...最新最高等級的康寧大猩猩玻璃(應該是6代)、高達80%的占屏比、比XZP更大的螢幕、限量販售、高達950USD的售價,而且名子後面可能會冠上"Pro"。
會限量販售的原因可能是要看電信商是否要引進如此高價的手機,及Sony手機在當地的市占。這支手機目前已在R&D,所以於明年發表機會相當高!

5.XR5:除了常規旗艦(4GB+64GB)外,Sony目前正在準備超級旗艦(6GB+128GB),特色將是...最新最高等級的康寧大猩猩玻璃(應該是6代)、高達80%的占屏比、比XZP更大的螢幕、限量販售、高達950USD的售價,而且名子後面可能會冠上"Pro"。
會限量販售的原因可能是要看電信商是否要引進如此高價的手機,及Sony手機在當地的市占。這支手機目前已在R&D,所以於明年發表機會相當高!

其實都唔夠apple一皮一部咁多。。。。。
嗰陣唔識死一出Z2就買都已經六千,差唔得遠

其實都唔夠apple一皮一部咁多。。。。。
嗰陣唔識死一出Z2就買都已經六千,差唔得遠

覺得好fake

股票嘅價格可升可跌

source?

股票嘅價格可升可跌

source?

入左部xz1c 有冇得熄咗 低於15%電 果陣左上角嗰個 通知燈 又光又係咁閃
入左部xz1c 有冇得熄咗 低於15%電 果陣左上角嗰個 通知燈 又光又係咁閃

an機都係咁

股票嘅價格可升可跌

source?

conference announce 即係要4-6月先見街?

未聖誕新年情人就已經加咗新色
你話呢

股票嘅價格可升可跌

source?

conference announce 即係要4-6月先見街?

你話呢

早左足足一個月

source?

你話呢

早左足足一個月

之前好似話12月發佈845
想入紅XZP
等跌
JJ插沙求教學
有冇巴打知點兌換呢張野

JJ插沙求教學
有冇巴打知點兌換呢張野

後面有網頁,上去登記部機
XZ XZ1 XZS
邊部好呢?
分別其實係邊
5.5 5.2?之外 好似差唔多咁既
XZ XZ1 XZS
邊部好呢?
分別其實係邊

得XZ1買得過
JJ插沙求教學
有冇巴打知點兌換呢張野

做咗 佢話收我318先有額外一年保
點禁都冇免費保
XZ XZ1 XZS
邊部好呢?
分別其實係邊

得XZ1買得過

可以講多少少嗎?
因為新?
JJ插沙求教學
有冇巴打知點兌換呢張野

做咗 佢話收我318先有額外一年保
點禁都冇免費保

上一,兩個 post 有巴打留言話買機一個月內登記 好似
XZ XZ1 XZS
邊部好呢?
分別其實係邊

得XZ1買得過

可以講多少少嗎?
因為新?

又黎。。。講左幾個post 講到口臭了

XZ, XZs用舊內部設計 散熱差 而且仲係用eMMc慢到仆街 SoC仲係s820...

基本上開幾隻大app就會發熱 一發熱就會lag 影相/拍片隨時force close

XZ premium打後就轉左內部設計 散熱好好多 長拍4k都冇問題 鏡頭五軸防震 960fps等等黑科技 加上內置係2017 top spec: s835 SoC, 4gb ram, ufs 2.1 storage, 核電

買xzp/xz1 = 享受

買xzp之前的機=倒錢落海
XZ XZ1 XZS
邊部好呢?
分別其實係邊

得XZ1買得過

可以講多少少嗎?
因為新?

追下post喇
btw 有冇人做整合放到第一頁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞