依家既香港根本係一局已經玩左三個鐘既大富翁

490 回覆
5900 Like 34 Dislike
唔公平又點
你班窮撚夠膽做D咩出來咩
我地同一早落咗場玩嘅中坑冇關係就已經唔洗玩
如果有關係 佢地關照你 比小小野你幫佢地睇住 咁你都有啲前途

+;![].我迷失在.* 這場﹍×°人生遊戲°°°×.﹏\

你識野, 知道點玩個GAME

已經迷失咗
所以個個咪爭住做銀行(入政府)囉

係隻game度做銀行個條友真係話哂事 佢話你唔啱就唔啱 從來唔會怕其他玩家有權有勢 反之睇返香港政府 我就不予置評了
你現實都有得投降唔玩架。你唔夠膽做炸嘛
識玩既人一定會反枱重黎
咁你係咪要1個鐘洗一次牌先
現實就係有錢果班已經買起咗你隔離想反檯果條友。

過百萬人玩緊既大棋盤要反好難
但冇野唔可能既
班中坑仲要話「以前自己都係咁捱」
屌你咩,依家度度都俾人屈住機
機會絕對比以前少
俾你班中坑依家黎多次都未必發到圍

班廢老中坑以前咁多機會都把握唔到
仲好意思屌後生唔捱得
反枱未嘗唔係出路

但又有一堆人驚反枱嘅話,連嗰二千銀雞糧都冇埋,所以捉撚住你隻手叫你唔好反

所以有啲人會選擇玩第二個遊戲,或者索性唔捉

between,樓主個比喻好撚正,尤其是地鐵站都可以俾人買嗰下證明大富翁真係有前瞻性

冇得唔捉
除非佢唔飲唔食唔生活
一日在生都要捉
條命生得唔好就已經輸咗

過百萬人玩緊既大棋盤要反好難
但冇野唔可能既

等你出來帶頭下
轉game囉
非洲果邊先岩岩開局
照咁講, 你班窮鬼老豆老母點解又咁廢咁窮?
無用既人咩年代都係無用架

好多廢玩家都仲學人生仔
帶佢地入呢場已經冇得玩既戰場度
你得閒睇多d星期日檔案 新聞透視
反枱未嘗唔係出路

用歌聲感動張枱自己反?
算鳩數啦
班老野死左咪到你地上位囉
你知 我知 個單眼佬都知
只要你係一小撮有錢中年人嘅仔女就得
班老野死左咪到你地上位囉

老野死左 老野個仔上位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞