依家既香港根本係一局已經玩左三個鐘既大富翁

490 回覆
5900 Like 34 Dislike
「玩大富翁輸到咁上下都仲可以投降
人生冇呢回事,要折磨到死為止
唔好以為仲有得抽機會卡
張張唔係罰錢就係入獄
公平咩
Sad but True

機會
全場業主收兩倍租

寶藏
地盤工作發現史前炸彈 炸致重傷 休息10回合

經過起點拎300交通費
其實係個文化唔同咗

以前啲人夠食夠住就無問題
真正廢老發達(所謂)有上進心只係少數

而家後生仔既觀念係要買車買樓食得好
個難度比以前高咁多
梗係辛苦好多

不過呢個觀念都係班廢老灌輸俾後生

如果唔駛買/租樓
其實係個文化唔同咗

個難度比以前高咁多
梗係辛苦好多

如果唔駛買/租樓

住既駛費的確係一個問題
但個政府竟然任由佢亂咁升
又話驚阻礙經濟

連市民基本需求都滿足唔倒講咩經濟發展都無用
其實係個文化唔同咗

個難度比以前高咁多
梗係辛苦好多

如果唔駛買/租樓

住既駛費的確係一個問題
但個政府竟然任由佢亂咁升
又話驚阻礙經濟

連市民基本需求都滿足唔倒講咩經濟發展都無用

愚民政策
一講搵工就問供唔供得起樓on99
勝利條件

最後一位沒有破產的玩家得勝。限時結束時,總資產最高者得勝。
冷靜D照下鏡,睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦 世界好公平 如果人人都心想事成 會天下大亂 世上總要有你D咁既廢人
每日有新人口加入. 香港好彩未陸沉
而加年青人只可以做兩樣野
1)跑得快d,轉多個圈賺多d 人工
2)繼承上一代既土地卡

2) 不了
老母老母買新樓都好
到你手都廿零三十年開始年檢每年俾一筆
圍標又唔嚴正執法
有d好老坑玩到咁上下咪留比自己個仔繼續玩囉
而加年青人只可以做兩樣野
1)跑得快d,轉多個圈賺多d 人工
2)繼承上一代既土地卡

3.攬炒 唔怕死 冇野好輸既人係最可怕
好似北韓咁

行行下街有個乞兒威脅唔比飯佢食佢就撞頭埋牆

你就係個乞兒
反枱未嘗唔係出路

識玩一定咁玩

開過個局

把口咁撚勁

你班柒頭又做得出d乜?
有d好老坑玩到咁上下咪留比自己個仔繼續玩囉

所以要mark 實佢地d仔

邊有人會分家產比外人
你同佢幾fd都係咁話架啦

又唔係既,所以要做到佢地家人,咁咪唔係外人囉
反枱未嘗唔係出路

識玩一定咁玩

開過個局

把口咁撚勁

你班柒頭又做得出d乜?

利申 齋噏

FF多五分鐘好去開工喇柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞