Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
你地多數買細機定大機?大機會否太大?

我個人好細機

不過睇大機粒電係幾吸引嘅

細機2700amh
經驗所得 一定大機
如果買到的話
前排我用b&s運咗個30000mAH尿袋返黎都冇事

咁好似諗得過

細機2700amh
經驗所得 一定大機
如果買到的話

大機隻黑白色好正
佢冇叫我入billing address,但係又過到?

細機2700amh
經驗所得 一定大機
如果買到的話

oled 有一定程度慳電優勢
其實而家係咪等HTC u11 plus
睇下做唔做到代替品
睇下做唔做到代替品

plus
睇下做唔做到代替品

plus

咪玩啦 HTC
有無巴打有trade走部舊機,點寄返比google
睇下做唔做到代替品

plus

11月11 玩全面屏
2 xl 供貨都緊張 平民版v30睇落都唔差
2.5D弧面玻璃

pixel 2又冇行…想有個保都咁難
pixel 2又冇行…想有個保都咁難

問題我問BNS 又係話唔寄得, 我唔鍾意咁模糊既答案 一陣真係出事又吹佢唔漲

好模糊咩
http://www.buyandship.today/restrictions/#tab_restrictions_all

你唔明, 就係直接問佢客服, 答我唔得,

依到第2個問佢,又答得,
有冇人訂埋pixel buds
想揾美國朋友幫手買

薄過佢都有3.5 headphone jack

薄過佢都有3.5 headphone jack

LG不了,android得番htc同sony
nexus 5X 啱啱bootloop 左
永不錄用喇屌你老母
5x生勾勾留名
幫人訂左兩部 pixel xl 2 64gb 黑, 諗緊入唔入手 pixel xl 2 128gb.
個 camera 好吸引. 好想 j 部
但好撚貴...
幫人訂左兩部 pixel xl 2 64gb 黑, 諗緊入唔入手 pixel xl 2 128gb.
個 camera 好吸引. 好想 j 部
但好撚貴...
64G x| 要幾钱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞