Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
講真我都係想用返 IPS
不過可見嘅將來應該係愈黎愈多機用 OLED

點解lg 放棄ips?

因為led 薄d
0.7mm同0.3mm嘅分别
不過我都寧願厚d都好過有烙印
我睇唔明bandwodth
有冇pixel 2用家confirm 香港係咪全部用到

自己睇wiki, 睇返lte d band 幾係代表 1800 同 2600啦
原來仲有n5用家 我部n5 死左個power 制 有冇方法自己買同換
唔知做咩呢排部pixel 好食電
個Google play service 食得最勁
原來仲有n5用家 我部n5 死左個power 制 有冇方法自己買同換

淘寶
不過n5壞power制多數係積塵 反正都拆機 試下就咁清左塵先諗買唔買
開個左苦主TG Group, 有興趣就直接入黎傾啦, 上面d資料都開始有d outdate

歡迎已經整好左, 或者未整既機主入黎討論

我都間中係咁, 但都勉強仲有sot 3個鐘
更新左oreo d電跌得勁快
有冇巴打係美國買PIXEL2 用BNS已經送到香港?
更新左oreo d電跌得勁快
me2
講真我都係想用返 IPS
不過可見嘅將來應該係愈黎愈多機用 OLED

點解lg 放棄ips?

因為led 薄d
0.7mm同0.3mm嘅分别
不過我都寧願厚d都好過有烙印

同埋要用daydream就要oled 冇計
Expansy 賣成7.6k
有冇pixel用家揾到/用緊有curve邊既玻璃貼?
我揾親都係cover唔到條邊

我用緊 但唔係有curve

要落白邊油
新入pixel 2 坑,有無巴打收左貨,有殼介紹?
我仲等緊,應該月尾有
新入pixel 2 坑,有無巴打收左貨,有殼介紹?
我仲等緊,應該月尾有

我都要11 月尾先到手 都想找下有咩套同case
幾時會有第二水?
聽人講第一批好似有啲伏

要落白邊油

用白邊油過一兩日條白邊又會走番出黎

pixel d電有冇咁差 ? 得sot 3hours

要落白邊油

咁我差唔多一個月落一次

要落白邊油

咁我差唔多一個月落一次

我用緊full screen不過冇curve
想揾有curve邊既

要落白邊油

咁我差唔多一個月落一次

我用緊full screen不過冇curve
想揾有curve邊既

你係邊隻

htc d電倒水 lg個screen有問題
即係唔洗買pixel 2 啦 可以繼續用n5

htc d電倒水 lg個screen有問題
即係唔洗買pixel 2 啦 可以繼續用n5

關htc電咩事

htc啲電咪又係搵代工廠幫佢生產,個間廠分分鐘有幫apple LG Samsung 整電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞