Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike

八月三十號先換完電

你肯定你個粒係新電?

本來換完都無乜野,但自從上星期番左一次大陸之後變到咁,關唔關係大陸差過電事

好明顯呢舊電唔係全新電
有冇可能跌得電話多個收音咪會壞架?
部pixel係鬼域買 佢係咪只會幫你寄返美國搞?

宜家仲冇啦啦 reboot

收音咪壞係pixel 通病,唔信你自己google下,我識華強北有人識整,大概200人仔左右整好,手功幾好
好多金剛棒

知唔知到有原裝pixel電賣
知唔知到有原裝pixel電賣

冇, 但二手拆出黎就有 100人仔左右, 大概用9成半新

八月三十號先換完電

你肯定你個粒係新電?

本來換完都無乜野,但自從上星期番左一次大陸之後變到咁,關唔關係大陸差過電事

好明顯呢舊電唔係全新電

我屌佢老鼠
自己又唔識換,點算

八月三十號先換完電

你肯定你個粒係新電?

好明顯呢舊電唔係全新電

我屌佢老鼠
自己又唔識換,點算

新電可以係邊到入手

收音咪壞係pixel 通病,唔信你自己google下,我識華強北有人識整,大概200人仔左右整好,手功幾好

邊度?

八月三十號先換完電

你肯定你個粒係新電?

好明顯呢舊電唔係全新電

我屌佢老鼠
自己又唔識換,點算

邊間換架,公開啦

邊度?

tg 搵我, cpahkgolden
又有6p 搞

巴打有無換過電
我部5x粒電得返8成,想試下淘粒電返黎diy

我果粒得番六成 訂左粒但今日死機

你唔係6p 咩

呢部得返7成

我n6 仲有85%, moto d野係好d

我好想問nexus 6p既用家, 你地用whatsapp既時間, 聽緊voice message既時候有另一個message入, 會唔會變成由喇叭播出? 我成日都有呢個問題, 結果係街大大聲播左個voice message. 好煩!!!

有,呢個係6p 問題?我以為whatsapp 問題

但如果係whatsapp問題, 無理由佢咁耐都唔fix架?!

八月三十號先換完電

你肯定你個粒係新電?

好明顯呢舊電唔係全新電

我屌佢老鼠
自己又唔識換,點算

邊間換架,公開啦

聰明電話英雄

八月三十號先換完電

你肯定你個粒係新電?

好明顯呢舊電唔係全新電

我屌佢老鼠
自己又唔識換,點算

邊間換架,公開啦

聰明電話英雄

邊度黎

八月三十號先換完電

你肯定你個粒係新電?

好明顯呢舊電唔係全新電

我屌佢老鼠
自己又唔識換,點算

邊間換架,公開啦

聰明電話英雄

邊度黎

個名好想笑

八月三十號先換完電

你肯定你個粒係新電?

好明顯呢舊電唔係全新電

我屌佢老鼠
自己又唔識換,點算

邊間換架,公開啦

聰明電話英雄

邊度黎

個名好想笑

英文名黎
想買pixel嘅又可以去ulm睇吓,減咗價,pixel xl 重平過pixel !
想買pixel嘅又可以去ulm睇吓,減咗價,pixel xl 重平過pixel !

ulm不了, N年唔出貨

八月三十號先換完電

你肯定你個粒係新電?

好明顯呢舊電唔係全新電

我屌佢老鼠
自己又唔識換,點算

邊間換架,公開啦

聰明電話英雄

邊度黎

個名好想笑

英文名黎

黃金?

八月三十號先換完電

你肯定你個粒係新電?

好明顯呢舊電唔係全新電

我屌佢老鼠
自己又唔識換,點算

邊間換架,公開啦

聰明電話英雄

邊度黎

個名好想笑

英文名黎

黃金?

新高登

之前唔出貨因為pixel冇貨啫,而家唔會冇貨啦

我張單拖到英國有貨有左成個月都唔出貨

咁唯有話Google uk 有貨唔代表ulm有貨
香港邊到會有pixel2 領域?

咁ulm啲貨邊度黎呀

咁ulm啲貨邊度黎呀

你以為 google 有貨一定要俾 retailer 先呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞