Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
I pass
下年pixel 3 先諗諗
唔想買LG 機同埋細機好似做得一般
用多年XL 先

見到pixel 2個價反而想去出部pixel

我自己鐘意細機
不過睇個幾個 2 XL reports 都話大機做得好D
不過係LG 做。。我又真係驚驚地

利申 :用緊XL
I pass
用多年XL 先

我自己鐘意細機

等第一水report囉, 我相信呢度好多人會買第一水, 一定有正野聽
I pass
用多年XL 先

我自己鐘意細機

等第一水report囉, 我相信呢度好多人會買第一水, 一定有正野聽

我就訂左大機先(因為鐘意粒橙色制),反正冇乜貨11月尾先出(到時應該第2水),見第1水唔對路應該cut得切單
I pass
用多年XL 先

我自己鐘意細機

我就訂左大機先(因為鐘意粒橙色制),反正冇乜貨11月尾先出(到時應該第2水),見第1水唔對路應該cut得切單

依家連iphone 8 都炒哂車, 真係唔係幾夠膽買第一水
I pass
用多年XL 先

我自己鐘意細機

橙色制係正
但都係等吓第一水有冇伏
Google可以用軟件技術tune到單鏡有雙鏡效果
點解唔用軟件技術tune到普通耳機有幾千蚊耳機既音效?
等領域入貨
Google可以用軟件技術tune到單鏡有雙鏡效果
點解唔用軟件技術tune到普通耳機有幾千蚊耳機既音效?

玄學靠堆料
軟件最多做音染
等領域入貨

以前個個都憎鬼域, 一有pixel 就個個當鬼域神咁拜
等領域入貨

又話唔去幫襯鬼域
等領域入貨

又話唔去幫襯鬼域

想用cash dollar
等領域入貨

又話唔去幫襯鬼域

係囉, 記得幾清楚以前d人係咁笑鬼域行貨
ship 過去bns 點認件貨係ship俾我
未試過集運

第三步:申報貨件

• 賣家會以電郵方式通知您貨件相關之運輸公司(Shipping Carrier),以及貨物追蹤編號(Tracking Number)
• 請在 會員中心 > 貨件申報管理中加入貨物追蹤編號
• 選擇「自動轉運」或「合併集運」
• 當貨件送到倉庫並入庫時,我們會以電郵通知
• 若貨件在網站顯示簽收的 24-48 小時後仍未有入庫,請立即與我們聯絡
• 如貨件到達倉庫仍未有申報,我們會發出「未申報貨件認領通知」的電郵
• 詳情可參閱: 如何申報貨件教學影片

當收到賣家發出的貨物追蹤編號(Tracking Number),請盡快如實申報貨件資料,在您申報貨件資料前,貨件不會送回香港

想問下係咪等到shipping co. send email黎先做申報定點?我唔知google用邊間ship定自己公司車

其實我未買都唔太知個詳情係點
有冇買咗機又用b&s嘅巴打可以分享下成個流程係點
ship 過去bns 點認件貨係ship俾我
未試過集運

第三步:申報貨件

• 賣家會以電郵方式通知您貨件相關之運輸公司(Shipping Carrier),以及貨物追蹤編號(Tracking Number)
• 請在 會員中心 > 貨件申報管理中加入貨物追蹤編號
• 選擇「自動轉運」或「合併集運」
• 當貨件送到倉庫並入庫時,我們會以電郵通知
• 若貨件在網站顯示簽收的 24-48 小時後仍未有入庫,請立即與我們聯絡
• 如貨件到達倉庫仍未有申報,我們會發出「未申報貨件認領通知」的電郵
• 詳情可參閱: 如何申報貨件教學影片

當收到賣家發出的貨物追蹤編號(Tracking Number),請盡快如實申報貨件資料,在您申報貨件資料前,貨件不會送回香港

想問下係咪等到shipping co. send email黎先做申報定點?我唔知google用邊間ship定自己公司車

其實我未買都唔太知個詳情係點
有冇買咗機又用b&s嘅巴打可以分享下成個流程係點

無記錯google好似用fedex出貨
等佢出左貨果陣會有個運單number,到時先拎個運單number去申報
咩pixel 2大細機唔係都係HTC制造咩
點解咁多人講lg
咩pixel 2大細機唔係都係HTC製造咩
點解咁多人講lg
點解咁多人講lg

你睇真d
點解咁多人講lg

你睇真d

2XL LG
點解咁多人講lg

你睇真d

2XL LG

6P表示 唔知換咩好

壞咗成年,都用咗小米半年
想搵部 Pure Android 都咁難
6P表示 唔知換咩好

x2

5x 諗住自己換左電先 再睇下第一水點 先訂美版
6P表示 唔知換咩好

x2

死左部6p 已經轉左 help this company
點解咁多人講lg

你睇真d

2XL LG

兩部咁似樣 我仲以為 兩部都係htc
6P表示 唔知換咩好

x2

死左部6p 已經轉左 help this company

用住先囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞