Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
ship 過去bns 點認件貨係ship俾我
未試過集運
ship 過去bns 點認件貨係ship俾我
未試過集運

第三步:申報貨件

• 賣家會以電郵方式通知您貨件相關之運輸公司(Shipping Carrier),以及貨物追蹤編號(Tracking Number)
• 請在 會員中心 > 貨件申報管理中加入貨物追蹤編號
• 選擇「自動轉運」或「合併集運」
• 當貨件送到倉庫並入庫時,我們會以電郵通知
• 若貨件在網站顯示簽收的 24-48 小時後仍未有入庫,請立即與我們聯絡
• 如貨件到達倉庫仍未有申報,我們會發出「未申報貨件認領通知」的電郵
• 詳情可參閱: 如何申報貨件教學影片

當收到賣家發出的貨物追蹤編號(Tracking Number),請盡快如實申報貨件資料,在您申報貨件資料前,貨件不會送回香港
原來home mini要另外redeem

要點redeem?啱啱買完,係官網搵唔到有

收到電話之後先有code

訂左手機但未收到呢個email

我5號訂,今日先有

我都收到個email
但要分開寄返香港煩
Pixel 2 d頻譜係咪全部版本一樣
可以免息分期又幾好
我見到US 官網買pixel 2可以trade in 6P好吸引
有無香港巴打成功用香港信用卡同用轉運買到?

我想買2XL 黑白已經無晒貨

未出貨 點答你

你用香港信用卡買到?寄去轉運?

我用平時play store張卡冇入billing address,又過到。
唔知會唔會cut單,不過收到佢話送Google home 個email

即係你直接買寄番香港,無用轉運

都係用轉運,不過因為之前見有巴打話張卡過唔到,所以提埋billing address
邊到有水
位位巴打都係買2 XL
位位巴打都係買2 XL

pixel xl 2 個 mon 正好多,電又大 d.
nexus 機最差係電,緊係有大買大
有無巴打寄返部舊機過去trade左佢?

只差左gps 其他4g band全部版本一樣
澳洲版係香港用有冇問題
849其實真係OK
不過呢排部LG好生性忽然間又正常返
有無巴打寄返部舊機過去trade左佢?

你要揾 dhl / fedex 寄返去...
運費大約 $600 左右..

如果你用 pixel xl trade 都ok, nexus 5x 扣埋運費徥個吉..

只差左gps 其他4g band全部版本一樣

有咩分別?
有冇可能Google下年揾lg 代工兩部 之後香港有得賣?
呢家出pixel 好傻豬

想買部第一代俾老婆

就算有你都驚啦,咁多部bootloop 過

其實如果v30 有bootloop,
pixel 2 xl 都會有bootloop

唔出奇
當年nexus 5x 同g4 v10一樣燒

唔出奇

nexus 5反而冇事
係換過一次開機制 算係咁

唔出奇

nexus 5反而冇事
係換過一次開機制 算係咁

但事實上, 自從V20 G6 開始都冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞