Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
等領域入貨

以前個個都憎鬼域, 一有pixel 就個個當鬼域神咁拜

又話唔去幫襯鬼域

係囉, 記得幾清楚以前d人係咁笑鬼域行貨

64gb 夠唔夠用?
64gb 夠唔夠用?

好個人問題
我唔放歌就一定夠用
Nexus 5 留名
64gb 夠唔夠用?

好個人問題
我唔放歌就一定夠用

唔放歌,得閒清下相32都夠
I pass
下年pixel 3 先諗諗
唔想買LG 機同埋細機好似做得一般
用多年XL 先

見到pixel 2個價反而想去出部pixel

我自己鐘意細機
不過睇個幾個 2 XL reports 都話大機做得好D
不過係LG 做。。我又真係驚驚地

利申 :用緊XL

等第一水report囉, 我相信呢度好多人會買第一水, 一定有正野聽

oled 有呢有路
I pass
下年pixel 3 先諗諗
唔想買LG 機同埋細機好似做得一般
用多年XL 先

見到pixel 2個價反而想去出部pixel

我自己鐘意細機
不過睇個幾個 2 XL reports 都話大機做得好D
不過係LG 做。。我又真係驚驚地

利申 :用緊XL

等第一水report囉, 我相信呢度好多人會買第一水, 一定有正野聽

oled 有呢有路

今次到lg oled產能 夠唔夠同v30對分
xposed for Nougat
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=3a26efb80b99f3e1863370cae2be5167&t=3034811&page=5

終於可以升7.1.2

8月19話再等2星期就有,結果等左差唔多2個月終於出左,好感動
其實google 賣到咁貴令人好卻步

想買pixelbook 又好鬼貴
想買pixel 又係好鬼貴
.又無行貨

.又無行貨

pixel2 5千1唔算貴啦?

.又無行貨

想大電就要 xl 2

.又無行貨

想大電就要 xl 2

其實真係貴過其他an 機少少
我自己覺得值
XL2 要成6千。。其實真係買到mud an機都買到
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

我部6p自己換完電池唔見左...
如果仲係度會出年先換機

.又無行貨

想大電就要 xl 2

我自己覺得值

買系統送電話 抵到爛
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

如果仲係度會出年先換機

訂左5x電 諗住試下
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

如果仲係度會出年先換機

訂左5x電 諗住試下

你買左邊間

.又無行貨

想大電就要 xl 2

我自己覺得值

買系統送電話 抵到爛

買XL 果陣淨係諗
終於唔係LG *** 同 索尼
不過又係高配
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

如果仲係度會出年先換機

訂左5x電 諗住試下

你買左邊間

大概都係 睇下review 同人 report
平平地試下,試左唔得用番舊架咋
有冇2xl moon貼同 case介紹

有排都未有機咁快就買定
6P表示 唔知換咩好

壞咗成年,都用咗小米半年
想搵部 Pure Android 都咁難

轉a1 頂住先囉
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

如果仲係度會出年先換機

訂左5x電 諗住試下

你買左邊間

大概都係 睇下review 同人 report
平平地試下,試左唔得用番舊架咋

姐係邊間

有排都未有機咁快就買定

買定穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞