Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
又有6p 搞

巴打有無換過電
我部5x粒電得返8成,想試下淘粒電返黎diy

我果粒得番六成 訂左粒但今日死機

你唔係6p 咩

呢部得返7成

又有6p 搞

巴打有無換過電

你唔係6p 咩

呢部得返7成

我n6 仲有85%, moto d野係好d
又有6p 搞

巴打有無換過電

你唔係6p 咩

呢部得返7成

我好想問nexus 6p既用家, 你地用whatsapp既時間, 聽緊voice message既時候有另一個message入, 會唔會變成由喇叭播出? 我成日都有呢個問題, 結果係街大大聲播左個voice message. 好煩!!!
部Nexus 6p有d慢,d電又倒水。難得pixel有返dual front speaker 忍唔到手買左部XL 64GB 不過送舊home mini好似冇乜用

當喇叭仔用都得嘅

想問home mini 係一齊寄定後補?

ship左電話之後會send個promotional code俾你,再自己落order

又要係美國運多次過嚟?

好明顯係

我諗住如果review好,第2轉買埋條pixel buds同埋home mini一齊ship

btw原來輸入法個bug整好左,好感動
咩1代永久
2代到2020
1代嘅無限容量上傳都係有期限
如果冇記錯

Google 公佈咗,所有Pixel phones 都無限容量upload original quality pictures to Google photo.

https://www.gsmarena.com/free_and_unlimited_fullres_photo_video_cloud_storage_for_original_pixel_owners_is_for_life_google_co-news-27721.php
香港幾時有水貨
求救 啱啱買咗部pixel xl返黎更新緊果陣發覺卡死咗係個google logo畫面可以點算
求救 啱啱買咗部pixel xl返黎更新緊果陣發覺卡死咗係個google logo畫面可以點算

fastboot 重刷
咩1代永久
2代到2020
1代嘅無限容量上傳都係有期限
如果冇記錯

Google 公佈咗,所有Pixel phones 都無限容量upload original quality pictures to Google photo.

https://www.gsmarena.com/free_and_unlimited_fullres_photo_video_cloud_storage_for_original_pixel_owners_is_for_life_google_co-news-27721.php

Google後悔玩大左
又有6p 搞

巴打有無換過電

你唔係6p 咩

呢部得返7成

我好想問nexus 6p既用家, 你地用whatsapp既時間, 聽緊voice message既時候有另一個message入, 會唔會變成由喇叭播出? 我成日都有呢個問題, 結果係街大大聲播左個voice message. 好煩!!!

有,呢個係6p 問題?我以為whatsapp 問題

n5 得返一半

八月三十號先換完電

八月三十號先換完電

你肯定你個粒係新電?

fastboot 重刷

重刷咗好幾次都係咁 屌 今日又打風拎唔到去換

5x

5x

換左d勁電?

5x

換左d勁電?

正常新電容量係大多少少

5x

換左d勁電?

正常新電容量係大多少少

bootloop同google換左新機, 用左半年多啲

fastboot 重刷

重刷咗好幾次都係咁 屌 今日又打風拎唔到去換

邊度買壞機有得换?
又有6p 搞

巴打有無換過電

你唔係6p 咩

呢部得返7成

有,呢個係6p 問題?我以為whatsapp 問題

n5 得返一半

n5 screen on time 得3hrs 正唔正常?

八月三十號先換完電

你肯定你個粒係新電?

本來換完都無乜野,但自從上星期番左一次大陸之後變到咁,關唔關係大陸差過電事
好多金剛棒
有冇可能跌得電話多個收音咪會壞架?
部pixel係鬼域買 佢係咪只會幫你寄返美國搞?
有冇可能跌得電話多個收音咪會壞架?
部pixel係鬼域買 佢係咪只會幫你寄返美國搞?

宜家仲冇啦啦 reboot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞