Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
用香港信用卡買咗機嘅巴打個billing address填咗香港地址哋轉運貨倉個地址
用香港信用卡買咗機嘅巴打個billing address填咗香港地址哋轉運貨倉個地址

之前係store買過野,billing address寫香港。
不過買pixel2嗰陣淨係叫我填送貨地址。
照填香港應該無問題

之前係store買過野,billing address寫香港。
照填香港應該無問題

準備今晚出手

照填香港應該無問題

準備今晚出手

巴打訂邊部? 如訂XL 得番黑色

我係想要黑色
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

我部6p自己換完電池唔見左...
如果仲係度會出年先換機

我部6p粒電100%只用到一個鐘, 依家長插尿袋

我之前都係,換左電之後人都精神d
其實google 賣到咁貴令人好卻步

想買pixelbook 又好鬼貴
想買pixel 又係好鬼貴
.又無行貨

我都想買Pixelbook
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

如果仲係度會出年先換機

訂左5x電 諗住試下

你買左邊間

大概都係 睇下review 同人 report
平平地試下,試左唔得用番舊架咋

姐係邊間

冇話邊間9買咋
本身有間叫 興咩 有盤電似原廠 但賣晒
揀左第二個人 ,見佢好多 廠電就試下咋 又Kindle fire 又其他款 ,其實都係試下 話原裝既原裝電
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

如果仲係度會出年先換機

換要幾錢?

我見有巴打淘寶自己搞
我唔敢自己換,去深水埗整$300
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

如果仲係度會出年先換機

訂左5x電 諗住試下

你買左邊間

姐係邊間

冇話邊間9買咋
揀左第二個人 ,見佢好多 廠電就試下咋 又Kindle fire 又其他款 ,其實都係試下 話原裝既原裝電

街外?
入咗部pixel一代美水
4G成日係咁斷線重連
有冇人知點解會咁
sunmobile

小心翻新機 你邊度買
有冇可能兩三千蚊 買到pixel xl第一代?
pixel d硬件冇乜進步 除咗camera
有無用BNS既巴絲打算買3%既遺失保險金
其實google 賣到咁貴令人好卻步

想買pixelbook 又好鬼貴
想買pixel 又係好鬼貴
.又無行貨

我都想買Pixelbook

pixelbook 真係好靚
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

如果仲係度會出年先換機

訂左5x電 諗住試下

你買左邊間

姐係邊間

冇話邊間9買咋

街外?

淘咋 試下架咋
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

如果仲係度會出年先換機

換要幾錢?

我見有巴打淘寶自己搞

電量點? 可快叉 又頂到4-5 screen on time?
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

如果仲係度會出年先換機

換要幾錢?

我見有巴打淘寶自己搞

電量點? 可快叉 又頂到4-5 screen on time?

留名跟進

1.5 ~ 2 sot 揮手區
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

如果仲係度會出年先換機

換要幾錢?

我見有巴打淘寶自己搞

留名跟進

個日1點左右換,搞左半粒鐘

sot由0.5變到4
6P表示 唔知換咩好

x2

x3

如果仲係度會出年先換機

換要幾錢?

我見有巴打淘寶自己搞

留名跟進

個日1點左右換,搞左半粒鐘

sot由0.5變到4

係咪可以睇住佢整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞