Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
睇完review, pixel 2xl 個lg poled display 好撚大問題,同lg v30 同一個screen
同Samsung oled 差幾年水準

The verge 講到普通啦
唔及三叔咁靚

睇埋Android authority
我買都係買細機
個Mon 出事又要寄返去換真係喊都無謂
睇完review, pixel 2xl 個lg poled display 好撚大問題,同lg v30 同一個screen

唔及三叔咁靚

我買都係買細機

但lg 新poled 又講到明唔會有印 amoled 又一直易有印

唔及三叔咁靚

我買都係買細機

但lg 新poled 又講到明唔會有印 amoled 又一直易有印

咩唔會有印,呃鬼咩
OLED 一定會 burn-in,只係睇下可以用咩方法可以減慢 burn-in 或者令 burn-in 平均啲啫
每粒 pixel 獨立發光就預咗會咁
有冇巴打知點樣可以做到us google store個免息分期?

唔及三叔咁靚

我買都係買細機

咩唔會有印,呃鬼咩
OLED 一定會 burn-in,只係睇下可以用咩方法可以減慢 burn-in 或者令 burn-in 平均啲啫

[V30針對有些人會質疑可能較易烙印的問題,LG 也表示 P-OLED 將會採用先進封裝與像素掃瞄科技來「終結」這樣的問題]
信住先 我寧願側睇會藍少少 都唔想有印

唔及三叔咁靚

我買都係買細機

咩唔會有印,呃鬼咩

[V30針對有些人會質疑可能較易烙印的問題,LG 也表示 P-OLED 將會採用先進封裝與像素掃瞄科技來「終結」這樣的問題]
信住先 我寧願側睇會藍少少 都唔想有印

poled 問題唔(止)係印,係再基本d 既顯示低亮度灰色有 一忽光一忽暗,
同低亮度白色會有黑色一點點

即係四五年前galaxy Nexus gs2既問題, 用過應該知我講咩

你地睇專業d 既arstechinca review 就知
有冇巴打知點樣可以做到us google store個免息分期?

做美國人
unclocked同 verizon(includes sim)有咩分別

台機有鎖同冇鎖版囉

買有鎖版香港用唔用到
有led notification light 好感動
unclocked同 verizon(includes sim)有咩分別

台機有鎖同冇鎖版囉

買有鎖版香港用唔用到

台機有鎖同冇鎖版囉

買有鎖版香港用唔用到

以為呢部係lock左淨係Verizon先用到添

台機有鎖同冇鎖版囉

買有鎖版香港用唔用到

以為呢部係lock左淨係Verizon先用到添

我以為係逼鳩人用Verizon esim
邊度買水貨好? 邊度維修最方便?

香港買好似好貴

"邊度維修最方便" <- 同問
就出貨
有無好既case / 貼介紹
轉自 Mobile01

----------------
我提問了BNS代運,客服回覆我:"Google的確不寄倉庫地址的"

西布倫回覆我:"現在目前還沒有人寄成功過,Google應該不會出貨寄到集貨倉"

美買集運回覆我:"有收過,但是很容易砍單"

以上供參

-----------------------

砍單機會的確很大,沒有那種集運砍單比較低的
不過根據我的經驗,一般 Google 砍單的狀況
都是等到要發貨通知的時候,發現你的訂單沒有任何動靜的話,多半就是被砍單了
所以最麻煩的是,必須要等到本月底才會知道是否被砍單
本來心大心細邊部 大機mon有問題鳩沖細機
我都心思思想買
轉自 Mobile01

----------------
我提問了BNS代運,客服回覆我:"Google的確不寄倉庫地址的"

西布倫回覆我:"現在目前還沒有人寄成功過,Google應該不會出貨寄到集貨倉"

美買集運回覆我:"有收過,但是很容易砍單"

以上供參

-----------------------

砍單機會的確很大,沒有那種集運砍單比較低的
不過根據我的經驗,一般 Google 砍單的狀況
都是等到要發貨通知的時候,發現你的訂單沒有任何動靜的話,多半就是被砍單了
所以最麻煩的是,必須要等到本月底才會知道是否被砍單

唔撚係呱Cut單, 屌甘點L樣買呀 ..

痴撚線,洗唔洗去到咁撚盡
宏基都有得賣,pixel 2 xl 64gb 7088 唔知平定貴
宏基都有得賣,pixel 2 xl 64gb 7088 唔知平定貴

pixel 2來的 自
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞