Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
送到左bns 倉了

係咪仲有部google home mini 係free?

係呀,不過仲未收到home mini 既email

請問幾重到? 我都會用bns 想參考下個運費

全屏易d爆mon?
LG Pixel 2 XL Teardown

https://www.ifixit.com/Teardown/Google+Pixel+2+XL+Teardown/98093#s180040

Google 怕咗LG 直接加Heatpipe 係CPU 度

唔知會唔會再bootloop

g6開始就有Heatpipe喇
講到google先加

唔知pixel 2係點

全屏易d爆mon?

全屏易d爆mon?

有冇啲可靠嘅換電鋪頭提供
有無人睇左pixel 2 bend test 好差
送到左bns 倉了

係咪仲有部google home mini 係free?

係呀,不過仲未收到home mini 既email

請問幾重到? 我都會用bns 想參考下個運費

Us local shipping 公司寫2磅
睇完bend test 片好驚
親生仔d qc 咁耐以來都係無乜改善
親生仔d qc 咁耐以來都係無乜改善

睇人點用姐 日日屈下 用nokia 好
想問下買美國機
咁個插頭點算
用番舊果D定點?
如果用舊果D 個快速差電仲用唔用到?
想問下買美國機
咁個插頭點算
用番舊果D定點?

買轉插就得啦
想問下買美國機
咁個插頭點算
用番舊果D定點?

買轉插就得啦

幾數個轉插 自己諗埋喇
去旅行又唔見有問題
想問下買美國機
咁個插頭點算
用番舊果D定點?

買轉插就得啦

幾數個轉插 自己諗埋喇
去旅行又唔見有問題

幾蚊*
想問下買美國機
咁個插頭點算
用番舊果D定點?

買轉插就得啦

幾數個轉插 自己諗埋喇
去旅行又唔見有問題

幾蚊*

個人意見: 一定要買有 1A fuse 同 shutter 嗰隻轉插
其實lg poled 係咪未ready好,v30用poled又冇貨
其實lg poled 係咪未ready好,v30用poled又冇貨

正呀

正呀

Wa diu

正呀

Wa diu

poled 應該係s3 個個時期既amoled 技術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞