Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
我都話你哋班死仔冇定力
有冇可能Google下年揾lg 代工兩部 之後香港有得賣?

就算有你都驚啦,咁多部bootloop 過

其實如果v30 有bootloop,
pixel 2 xl 都會有bootloop

唔出奇
當年nexus 5x 同g4 v10一樣燒

808 呢粒六核心

g5 v20 轉番做四核 v20仍然有 一發熱芒起印

當時5x 派貨幾準時

第一日仆去街舖出機
US 無晒藍機

當時5x 派貨幾準時

第一日仆去街舖出機

google 找得兩間廠造 銷售多個渠道唔會有直接衝突

當時5x 派貨幾準時

第一日仆去街舖出機

google 找得兩間廠造 銷售多個渠道唔會有直接衝突

今年肯派街貨 2 xl 好快斷貨
不介意11月中 12月等出貨

網上store雖方便 但照顧下不同人仕
好多人即興walk in
US 無晒藍機

師兄us人?藍機只得verizon有

唔出奇

nexus 5反而冇事
係換過一次開機制 算係咁

但事實上, 自從V20 G6 開始都冇事

唔信
lg一定會死底板

唔出奇

nexus 5反而冇事

唔信
lg一定會死底板

唔出奇

nexus 5反而冇事

唔信
lg一定會死底板

係咪us store最抵買?

猶疑咗一日, XL買白機定黑機好。

當我下定決心買白機時。。。 Sold out 左

唔知要等到幾時先有貨。
I pass
下年pixel 3 先諗諗
唔想買LG 機同埋細機好似做得一般
用多年XL 先
6P表示 唔知換咩好
I pass
用多年XL 先

我部X L,UP左Oreo 後,D電倒水咁。
我估係時候換機了
有冇巴打係等香港有水貨
有冇巴打係等香港有水貨

有冇巴打係等香港有水貨

一定有排等, 同埋一定好貴
I pass
用多年XL 先

我估係時候換機了

cls用得一年就係時候要換咁垃圾

有時更新完係d apps唔夾個os reset過部機會好d
不論ios定an
心大心細,想緊買 2 XL 定 2, 想住等埋d 開箱先做決定
大機poled,細機amoled?
有d 網睇係調轉
官網個設計又on99咁
利申 對amoled冇好感
ship 過去bns 點認件貨係ship俾我
未試過集運

第三步:申報貨件

• 賣家會以電郵方式通知您貨件相關之運輸公司(Shipping Carrier),以及貨物追蹤編號(Tracking Number)
• 請在 會員中心 > 貨件申報管理中加入貨物追蹤編號
• 選擇「自動轉運」或「合併集運」
• 當貨件送到倉庫並入庫時,我們會以電郵通知
• 若貨件在網站顯示簽收的 24-48 小時後仍未有入庫,請立即與我們聯絡
• 如貨件到達倉庫仍未有申報,我們會發出「未申報貨件認領通知」的電郵
• 詳情可參閱: 如何申報貨件教學影片

當收到賣家發出的貨物追蹤編號(Tracking Number),請盡快如實申報貨件資料,在您申報貨件資料前,貨件不會送回香港

想問下係咪等到shipping co. send email黎先做申報定點?我唔知google用邊間ship定自己公司車
I pass
用多年XL 先

我估係時候換機了

我無事wor,
我覺得舊電仲用得耐左
佢自己會kill background apps 唔駛我下下手動
應該慳電左先o岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞