Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
而家好擔心
pixel2係咁出事
到最後Pixel2寸完人雙鏡
最後Pixel3可能就加返變雙鏡
單鏡景深多瑕疵

老子什麼鬼也不怕
我部2XL唔會有事既
好撚驚
老子什麼鬼也不怕
我部2XL唔會有事既

原本都1516諗緊買唔買pixel 2好,但呢期不停出事,睇嚟真係可以pass,等pixel 3

想問你呢個係邊問題,右上角有差緊電嘅符號但禁入去又話未開始充電一直差但電量唔上又唔跌
用尿袋,車差同原裝插頭都係咁
係舊電問題定個差電位問題 重新開機都係咁

想問呢個係咩問題,右上角有差緊電嘅符號但禁入去又話未開始充電一直差但電量唔上又唔跌
用尿袋,車差同原裝插頭都係咁
係舊電問題定個差電位問題 重新開機都係咁
單鏡景深多瑕疵

唔出奇
原本都1516諗緊買唔買pixel 2好,但呢期不停出事,睇嚟真係可以pass,等pixel 3

一樣
單鏡景深多瑕疵

唔出奇

肯定會
只係話佢單鏡做到雙鏡嘅嘢, 有雙鏡就
單鏡景深多瑕疵

唔出奇

肯定會

做到4個鏡頭既野
單鏡景深多瑕疵

唔出奇

肯定會

做到4個鏡頭既野

有4個鏡頭就做到16個鏡頭嘅野
我諗pixel 3會好過2好多,如果今次pixel 2仆街的話,pixel 3可能定價會低返d

應該要啦 講真依家d手機定價真係太高
等pixel3 or pixel2加強版算 今次pass

我等到11月中再決定google話check緊, 不過Mon係hardware issue 應該都搞唔掂架啦

細機?
其實有冇人有考慮過1st gen?
出師未捷身先死

btw有冇人可以放pixel2全新火牛比我
bns 入tracking no時,是如實填寫產品資料嗎?
我諗pixel 3會好過2好多,如果今次pixel 2仆街的話,pixel 3可能定價會低返d

我等到11月中再決定google話check緊, 不過Mon係hardware issue 應該都搞唔掂架啦

細機?
其實有冇人有考慮過1st gen?

大機
An機我一定買最新,唔係過一兩年就會lag, 除非你每年換機

用緊第一代細機想換第二代細機
個相機好似好屈機

lg 經驗做大size oled tv

始終細size 頂盡android wear 錶
手機size隔左好耐 gflex 2 都係fullHd
今次直上2k oled真係白老鼠

htc pixel 2 係咪三星amoled
咁多問題好驚
部2XL聽日出貨

後日

泛藍問題 係咪本身vivid mode
有軟件更新

部份s8都係泛紅靠軟件執一執
咁多問題好驚
部2XL聽日出貨

後日

有軟件更新

側睇泛藍係硬件問題無得執
咁多問題好驚
部2XL聽日出貨

後日

有軟件更新

側睇泛藍係硬件問題無得執

烙印可以用軟件fix?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞