Nexus/Pixel 系列討論區(5) 又冇行貨啦DLLM

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
屌你 打打下無雙熄左機 嚇死我

我試過一次。

大熱天時,挾部機嚮車頭導航。部機比太陽曬到reboot
反而想入返部第一代

有咩門路可以入手

eBay
Google store + 代運
5x 收到 ota security patch
暫時正常 ,未試到倒唔倒水
用香港信用卡買咗機嘅巴打個billing address填咗香港地址哋轉運貨倉個地址

之前係store買過野,billing address寫香港。
不過買pixel2嗰陣淨係叫我填送貨地址。
照填香港應該無問題

準備今晚出手

巴打訂邊部? 如訂XL 得番黑色

我係想要黑色

我都係訂左部大黑64先, 因為19号前送mini ... 月底出貨前, 如果白色番貨就Cancel order

你可以考慮cancel order 啦。

白色 XL 有得 preorder.

頭先㩒咗 白XL 128.

要等7-8 weeks

剛睇完, Out of stock

咁慢

On wait list 都冇 send email 俾我 , 已經耐唔耐上去check

今朝有黑白128GB
用香港信用卡買咗機嘅巴打個billing address填咗香港地址哋轉運貨倉個地址

之前係store買過野,billing address寫香港。
不過買pixel2嗰陣淨係叫我填送貨地址。
照填香港應該無問題

準備今晚出手

巴打訂邊部? 如訂XL 得番黑色

我係想要黑色

我都係訂左部大黑64先, 因為19号前送mini ... 月底出貨前, 如果白色番貨就Cancel order

你可以考慮cancel order 啦。

白色 XL 有得 preorder.

頭先㩒咗 白XL 128.

要等7-8 weeks

剛睇完, Out of stock

咁慢

On wait list 都冇 send email 俾我 , 已經耐唔耐上去check

今朝有黑白128GB

今朝 check 過幾次都唔見有...

我試過一次。

呢個我澳洲揸車個陣都試過, 咁熱又正常既

但琴晚我係房入面開住冷氣喎
pixel個unlimited Google storage有冇話限時到幾多年?pixel one

我試過一次。

呢個我澳洲揸車個陣都試過, 咁熱又正常既

但琴晚我係房入面開住冷氣喎

我都有呢個問題 似係system bug 冇啦啦發熱
pixel個unlimited Google storage有冇話限時到幾多年?pixel one

睇過文話第一代係永久
第二代到2020

睇過文話第一代係永久
第二代到2020

第一代永久咁正

睇過文話第一代係永久
第二代到2020

第一代永久咁正

我就係用緊第一代跟住睇pixel2淨係到2020 即刻諗自已買果時明明係話永久 點解新一代又唔係呢
部pixel one真係連唔到lte
一連就狂斷線 斷斷下仲reboot
聽日去睇下有冇得換先

巴打係外國?

睇過文話第一代係永久
第二代到2020

第一代永久咁正

而家買仲有無

睇過文話第一代係永久
第二代到2020

第一代永久咁正

而家買仲有無

有冇可能二三千蚊入到 pixel xl第一代

睇過文話第一代係永久
第二代到2020

第一代永久咁正

而家買仲有無

香港呢個價位賣緊個啲好多都多都係翻新機 小心啲

睇過文話第一代係永久
第二代到2020

第一代永久咁正

而家買仲有無

香港呢個價位賣緊個啲好多都多都係翻新機 小心啲

send 哂 d 相去pixel度upload
-1 好似係
屌做乜會無啦啦轉咗 tab
好想買pixel 2細機 但好唔鐘意amoled隻high contrast 點解冇部機係完美架
大家都係用bns寄返香港?
好想買pixel 2細機 但好唔鐘意amoled隻high contrast 點解冇部機係完美架

叫Google出返Nexus5 2018版
大電 旗艦硬件 全屏 5吋 IPS ,
camera同pixel睇齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞