有冇Fresh Grad仲未搵到工?(11)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
揾咗半個月,收到offer做大公司裏面嘅risk management

巴絲加油
U GRAD做U記ft係唔係好ON9

on9啦梗係
想練對客而返sales都唔係揀U記呀大佬
做到成隻狗咁
揀返啲sales嘅temp啦
唔洗跑數又可以對下客
個人suggest揀返美國公司
U GRAD做U記ft係唔係好ON9

on9啦梗係
想練對客而返sales都唔係揀U記呀大佬
做到成隻狗咁
揀返啲sales嘅temp啦
唔洗跑數又可以對下客
個人suggest揀返美國公司

點解要ft U記
垃圾公司!
接受左個offer,返1至5,合約制,唔知點解好唔開心咁,仲要係agent約

我都係agent約 不過我無乜intern經驗又低gpa,焗住要硬食

Me too ar,得個second up ,硬食,希望入到去會做得開心啦~

揾咗半個月,收到offer做大公司裏面嘅risk management

巴絲加油

要咩料先做到
利申:搵左3個月
offer神
offer神
offer神

咁好pay
巴打fg? Take左offer?

咁好pay
巴打fg? Take左offer?

17fg 未take啊
今日3點有interview,本身都唔太想去,因為上個星期已經見過類似既工,都知唔係好岩自己,不過都想照in當拎experience. 出門口前係屋企仲係好好天, 好曬, 點知一出lift 就勁大雨, 我仲以為天台爆水缸 於是我上番樓拎遮, 點知番到屋企又出番太陽,陽光普照 你老味我最後都係唔去 天意

我反而係今朝落勁大雨 但出門口無耐就停雨

In成點啊

今日3點有interview,本身都唔太想去,因為上個星期已經見過類似既工,都知唔係好岩自己,不過都想照in當拎experience. 出門口前係屋企仲係好好天, 好曬, 點知一出lift 就勁大雨, 我仲以為天台爆水缸 於是我上番樓拎遮, 點知番到屋企又出番太陽,陽光普照 你老味我最後都係唔去 天意

我反而係今朝落勁大雨 但出門口無耐就停雨

証明你有interview 神照住

起身拜下offer神
接受左個offer,返1至5,合約制,唔知點解好唔開心咁,仲要係agent約

人工如何??
每日一拜offer神
開到(11), 感覺上大部分fg都搵到工了
搵工分享心得,一齊共渡難關

whatsapp群有好多人比意見你,一齊傾下啦
入到黎要介紹自己先

https://chat.whatsapp.com/FCcAOKSFXIG5SqMZzU7KE7

屌你老母
仲想推到個小學雞狗公群推到幾時呀?

聽日返新工
offer神
聽日第一日返工應唔應該著得斯文啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞