有冇Fresh Grad仲未搵到工?(11)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

巴打點聯絡你

巴打點聯絡你

又星期一
OFFER 神
間公司出完offer 我話我想知啲terms 先決定 (因為我連人工幾多都未知) 但係間公司一路都唔俾contract 我睇 好似冇左件事咁
已經隔左兩星期 我又已經催左兩次
佢會唔會係見我未accept 就縮沙唔請我我

12K搵鬼做咩!真係好野就唔會請唔到人啦!

你都講得啱㗎
人工低,升得慢
我就喺你講果隻鬼,咁都做
間公司出完offer 我話我想知啲terms 先決定 (因為我連人工幾多都未知) 但係間公司一路都唔俾contract 我睇 好似冇左件事咁

佢俾offer你但唔話你知人工?
咁奇怪

佢俾offer你但唔話你知人工?
咁奇怪

因為佢兩個星期後先搵返我 問我仲係咪available 係就proceed 咁我話我已經返左第二份 不過都有興趣去你地公司 問可唔可以知啲terms先決定 然後就...

Tg:mydearbitch

每日一拜offer神

你都講得啱㗎
人工低,升得慢

@renee2489 幫幫手 嗚

你都講得啱㗎
人工低,升得慢

@renee2489 幫幫手 嗚

https://t.me/renee2489
大家點睇Chubb 下星期in assistant engineer

邊間chubb

集寶 電子保安個安
大家點睇Chubb 下星期in assistant engineer

集實做火果邊都係睇下保養,無咩前途
自薦去做冷氣啦

唔知仲係唔係四眼肥仔hr in人呢

見佢好似cctv 幾勁咁

集實做火果邊都係睇下保養,無咩前途
自薦去做冷氣啦

唔知仲係唔係四眼肥仔hr in人呢

見佢好似cctv 幾勁咁

每日一拜Offer神同Interview神

巴打點聯絡你

入此post者今日會有offer同interview
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞