有冇Fresh Grad仲未搵到工?(11)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

offer神
Offer神 我求下你 比我做
有冇人好似我咁defer而家要搵pt

識一個人要defer足一年

係咪炒左Sem b 既 course?

的就係例子

學費要比幾多? 其實都係fail一科姐 影響大唔大?
求下你出offer俾我
Offer神 求下你俾offer 我呀

你知唔知佢做咩既先
Offer神拜拜先

返左一日工都已經唔想返啦

其實我返呢份之前仲有in過其他,仲等緊offer, 呢份請我先唯有做左先

而家呢份無論個post 同公司我都唔鍾意嘅 騎牛搵馬....但隻馬都唔知出唔出現
每日一拜offer神
希望下星期見嘅工有offer
d公司成日話面試背答案,但真實請人又淨係想聽d標準答案,真係龍門任你搬

d公司成日話面試忌背答案,但真實請人又淨係想聽d標準答案,真係龍門任你搬

Interview=acting
劇本台詞係到,都有分好戲同屎戲嘅人
啲公司係要好戲嘅人

所以我就係屌d公司好心就咪撚扮清高啦 又唔係真係想聽真話
d公司成日話面試背答案,但真實請人又淨係想聽d標準答案,真係龍門任你搬

d公司成日話面試忌背答案,但真實請人又淨係想聽d標準答案,真係龍門任你搬

啲公司係要好戲嘅人

agger

啲公司係要好戲嘅人

agger

咁可能都係真話黎嘅
返工食緊飯都黎拜一拜offer 神
覺得自己係垃圾
覺得自己係垃圾

垃圾都可以回收同重用自己仲日日起屋企製造垃圾冇貢獻
U GRAD做U記ft係唔係好ON9

岩岩放工又黎拜一拜offer 神

咁佢自己決定嘅 同埋有degree 做野醒目嘅話好快上到位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞