有冇Fresh Grad仲未搵到工?(11)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我返左未夠一個星期工已經想唔做,點算

Offer神我啲offer去晒邊
唔想再搵 屌你老母
陣間晏晝in
岩岩收到電話聽朝interview
求順順利利offer god照住我呀
Interview son
Offer son
星期一in 左份工岩岩miss 左call 佢話比offer
但我好想另外星期二in 個份既offer. 個陣佢話今個星期有
點算好
星期一in 左份工岩岩miss 左call 佢話比offer
但我好想另外星期二in 個份既offer. 個陣佢話今個星期有
點算好

上次同你一樣, 先口頭accept佢
佢會send份contract+bg check叫你簽
個時我拖到半個月先交,其間in埋另一份
我返左未夠一個星期工已經想唔做,點算

Offer神我啲offer去晒邊

Quit咗去囉

我都想quit...但未有後路呀麻
fg返左一個月工, 覺得13k真係少得可憐
有無大大有d freelance俾我幫補下生活

少過13點算

13k但係返工打機多過做野
14k 返左2個月 但係好悶 又學唔到野 覺得浪費緊人生
返咗1個月, 人地都開到聲話唔啱, 自己都冇心做, 乾乾脆脆地走。
一車車interview,但全部等消息
offer神
終於發現到自己係一舊垃圾,沒人要
Offer god
我好想返工你比我返啦
Offer god
點算好

上次同你一樣, 先口頭accept佢
佢會send份contract+bg check叫你簽
個時我拖到半個月先交,其間in埋另一份

唔係頭一個月都可以即走架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞