[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
吊,bandie計到盡哂,降臨果邊4隻都係廢架wo

怪人出v2 的話應該都幾勁

送回2

補linkhttps://twitter.com/Digimon_game/status/910050844510318592

咪黎?點先有回2?
92命中 150*2 15crit
um.......
92命中 150*2 15crit
um.......

仲廢過機邪?
一見到300puzzle一粒碎就唔想打
抖下算

……

屌!

……

屌!

好撚灰囉 從開驚到而家都係得交換所果次換果招封…你老味,唔比封技我,都比粒毒、暈、麻我丫

灰到咁,玩條毛

送回2

補linkhttps://twitter.com/Digimon_game/status/910050844510318592

咪黎?點先有回2?

3000人retweets, 而家都2200 lo

……

屌!

好撚灰囉 從開驚到而家都係得交換所果次換果招封…你老味,唔比封技我,都比粒毒、暈、麻我丫

灰到咁,玩條毛

我都係得果粒
仲喺隻多路度
150 *2 想點呀
it狗係咪打錯字呀

痴線,我正身玩到而家先得3舊血b
有冇drop b 巴打
正身冇晶, 分身有drop b 試爆幾場
有冇drop b 巴打

點解同上個event 相差咁遠
R分身場, 正身可以0-4,5斷 係咪正常
唔知15% x 6 hit 同 7% x 9 hit 理論上差得多唔多呢

不過呢個掉率都應該直接放棄

有冇drop b 巴打

點解同上個event 相差咁遠
R分身場, 正身可以0-4,5斷 係咪正常

係貝爾菲個event太過唔正常姐, 自殘奧開始除左進化塔有邊個event R場同正身可以享有同等待遇

起碼入左10次extra 有成31個金箱

開場定R場 有A晶?
混沌唔知點解一場EXTRA都冇, 反而超上就多

我都想講我都係咁, 我無晶, 有2B街場幫手打,一局成100幾斷..

開場定R場 有A晶?
混沌唔知點解一場EXTRA都冇, 反而超上就多

冇晶開場 混沌關卡 同2隻c夾 如果有AB晶一定仲多斷

我都想講我都係咁, 我無晶, 有2B街場幫手打,一局成100幾斷..

我打左差唔多40場都未試過多過3次extra
啱啱solo超上出咗成61粒
如果我有抽晶就不得了
隻混沌龍咁既spec, 大家都咁落力打?
搞到我都心大心細肝唔肝好
我近三四十場都無extra係咪正常
屌, 抽得粒補底C , 早知攞哥100石爆石打仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞