[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
RM算唔算頭五位勁寵?可以降防加隊友傷,自己又幾硬

其餘我覺得係金甲/骨/海天/墮

我會排
海天>毒抗光基>骨>甲>rm>exa
墮就要多過一隻先勁

海天

對海天,我一定同佢磨足20round

鬥磨
爆石開場, A精分身鴉爆+無精正身鴉爆,
有無ab精巴打打?

得b晶機邪

都好,巴打, 你今晚幾點打得?我大概10點倒

可以啊

美源巴,打得未?

未見人, 有無其他ab精巴打打住先?

sor....唔記得左<>
想問刷抗如果loop死左係咪收得皮?
火>水>電>草係咁loop

Loop左無抗未

Loop左無抗未

未,我loop左20隻成長(火,水,電),跟住嬲嬲地進左成熟期,宜家就火>水>電>草係咁loop
屌 點解依家一街都係bot
有隻叫 B 嘅絆爆擊C晶鴉係bot冇草技晶都夠膽死搶出技
又有隻叫Achip嘅7千魔攻奥用bot不過A晶就算數

Loop左無抗未

未,我loop左20隻成長(火,水,電),跟住嬲嬲地進左成熟期,宜家就火>水>電>草係咁loop

無事嫁,我細佬話只要我唔玩去旅行就會幫我洗到抗。媽呀!金仔終於有暗抗啦

洗左9個月唔夠,好小事姐
屌 點解依家一街都係bot
有隻叫 B 嘅絆爆擊C晶鴉係bot冇草技晶都夠膽死搶出技
又有隻叫Achip嘅7千魔攻奥用bot不過A晶就算數

個B係斜體字哥個, 見到佢我就解
今晚招Frd子打,有無b晶以上渡邪幫手大約打10場
又中咗it狗降頭
光基同cfu 次次都要miss一下
屌你奇蹟生還

你有幾多個位?
打打下都係想保1000 整閃爆+4
但依家先6000分,追唔追到呢

星期五開始可以借個ac俾你如果要

星期五開始可以借個ac俾你如果要

thanks gm
依家追下分先,到時先睇吓使唔使借
Sor 達叔 開左12體刷

你有幾多個位?

2個
Sor 達叔 開左12體刷

無問題啦 我本身都想投 好想落番S4
S4/S5生態之我見 排名有分先後

基路應該同甲骨同級
墮可以再高少少,始終單體最高輸出
白奥太高,光屬弱草暗係死症

其餘都好似差唔多

屌你老母下面果隻,埋齋果下你復咩L野活啊

屌⋯⋯我唔想再捱街場d智障

仲有loading同30秒

屌你老母下面果隻,埋齋果下你復咩L野活啊

屌⋯⋯我唔想再捱街場d智障

癲哥,有無Facebook...如方便email我
[img]https://i.imgur.com/ublTmKe.jpg[img]

維京無s都a啦 耐埋毒
有幾隻>55xx >73xx硬到唔想打
黑白奧可以換位
其他都無咩意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞