[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
刷極都冇金盾起手
想問如果隻嘢有銀盾 可唔可以用金盾cover 咗佢?

可以, 但大部份情況都會好浪費
多數係將有銀盾既主寵食有同一銀盾(1-3級)既副寵咁將主寵既銀盾升LV (講緊係兩隻寵都有相同盾, eg 兩隻都有ATK)
有金盾既寵多數做主寵
又或者過去冇盾既寵度
個人意見, 刷極都冇不如開心開始玩啦
反正日後應該都會有金盾pool比你十抽

屌你 分身又雙a又加攻V

重有大命中隊長,2個鐘打完21碎bm

GM, 你係咪雙A打完薔薇拎埋BM既event A晶先再刷BM滅級場
我隻二千幾石分身都好快抽到1A1B

係,1個鐘刷個a 返黎,再兩粒鐘打齊bm,我有諗過用混沌龍,但未試過,始終有加攻

咁你分身用咩? 再加正身龍帝
我想參考快快脆打完

分身係咩唔重要,因為我係繼攻buff V
我分身係大命中比多繼buff V
+2高安 加攻a(無咩用)

所以都係一隻龍帝屌打滅級

我好彩中加攻V 先咁輕鬆姐,我覺得分身有多餘石可以抽下最上面大隊長pool,好多雷火攻,萬一中左高覺醒就係即戰力

重有大命中隊長,2個鐘打完21碎bm

GM, 你係咪雙A打完薔薇拎埋BM既event A晶先再刷BM滅級場

係,1個鐘刷個a 返黎,再兩粒鐘打齊bm,我有諗過用混沌龍,但未試過,始終有加攻

我想參考快快脆打完

我好彩中加攻V 先咁輕鬆姐,我覺得分身有多餘石可以抽下最上面大隊長pool,好多雷火攻,萬一中左高覺醒就係即戰力

然後搵隻炮灰,死左就復活,無限ap,打得快好多

我想參考快快脆打完

然後搵隻炮灰,死左就復活,無限ap,打得快好多

thanks
我又問下意見

古物防大耳應該升紅lin等x抗好,定升做海龍/基路比V2?
但後面兩隻都未夠碎上v2有排等

另外有隻乜都冇+4蟲蟲,正路要升既都升左
想升薔薇bm應該冇所謂啦可?

推一推
主要猶豫緊隻大耳

基路比v2 啦 11月頭又loop番
新手10抽抽到黃金鼻涕獸 勁唔勁?
同釣魚巴一樣
已哭[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/06/223215_f0cee1e5f24c99defc486f2affcd2cbc.jpg[img][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/06/223216_b5b458ec28a190c5a00f6e6b044883bd.jpg[img][/url]

仲要有粒銀1頂住

一係就銀V啦 銀1 又阻鬼住個位

如果我有銀4-6 我會過銀再疊上去可惜我就係得兩粒金
爆咗一粒拎住另一粒都係企係度

等第二隻寵
個po咁多人嘅
我又問下意見

古物防大耳應該升紅lin等x抗好,定升做海龍/基路比V2?
但後面兩隻都未夠碎上v2有排等

另外有隻乜都冇+4蟲蟲,正路要升既都升左
想升薔薇bm應該冇所謂啦可?

推一推
主要猶豫緊隻大耳

基路比v2 啦 11月頭又loop番

Thanks
本周30抽7金
hp+sdef+atk+spd+satk*2+def
大滿貫
本周30抽7金
hp+sdef+atk+spd+satk*2+def
大滿貫

屈機
刷到+4戰暴
好似可以開波了
其實我想問
就算+4咗 遲啲又整盾落去 又變返做蛋
咁咪好on9 又要上返究極?
其實我想問

改左版,宜家覺醒過唔到盾,過盾要靠才能開花,#2有講
其實我想問

oh sorry 原來直頭係去咗第二個系統 而家先知
其實我想問

不過你一野抽到+4戰暴係刷唔到抗性
可以等打耐左先再拎去覺醒
而家呢隻夠你開波同join event了
其實我想問

始終最後都係要變蛋
印象中係咪話變蛋之後上返成長期條進化線好大機會上得返變蛋前嘅究極體?

btw 絕對唔係一野抽到 刷咗成日
除非你講緊我呢個ac 第一抽咁計法
其實我想問

始終最後都係要變蛋
印象中係咪話變蛋之後上返成長期條進化線好大機會上得返變蛋前嘅究極體?

自膠get 錯一野抽個意思
其實我想問

始終最後都係要變蛋

紅字: 係一定上得番果隻究極
假設你隻+4戰暴覺醒完變亞古
咁當然點都上得番戰暴 到時仲有多好多其他選擇
其實game入面有圖鑑 (唔肯定國際ser有冇)
或者download巴哈呢個都得:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28833&snA=3089
不過係冇update好耐, 但大部份寵都睇到進化路線
好撚熱鬧

6am 留言
好撚熱鬧

6am 留言

10小時前去咗邊
得返400石 仲抽唔抽盾好
今次event已經決定唔打
event應該用龍帝定機邪?
加攻特效B夠唔夠?

打滅級一定係加攻a,我龍帝一隻出技+加攻a,2萬5攻+草killer a+ 攻擊buff V,要2+2+2 總計6 round,機邪應該打到聽朝

都唔使ge, 機邪草kill B ,攻B, 有海天BB carry 打solo減級最尾哥場打左20rd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞