[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
見你地傾得咁開心都想做返幾日新手
不過一諗起又要重新黎過都係不了
慳返D時間留返日版好過, 無謂攞苦黎辛

求巴打解答 唔該 唔好用我又要洗左佢

其實真係冇話好唔好
我當初首抽係乜都冇,連一隻普通究極都冇
有得抽友情都會岀到盾
d十抽pool又抽到靚隊長、盾同繼承
有耐性玩落去其實冇乜影響

你想一開波有隻勁d既坐陣
其實有金盾係好好,可惜鋼悟冇攻擊技
一係快手將隻鋼悟去覺醒進過另一隻有攻擊力既都得
但要打番夠究極碎片先
一係再抽

我意思係想快手有隻勁d既入到局就重刷

我覺得咁樣其實夠開局,鋼悟刷滿友情,之後覺醒,用login 劵換7碎戰暴/獅/鋼加,打埋入門關就有14碎進+2,當然可以等event 始終金盾前期難搞

咁我呢
+3鋼悟 其他乜都冇
金盾呀

你呢個case 我覺得重刷啦,又即食唔到,係就係有+4玩,但前期素你又冇,碎又冇,好難搞

咁假設我會課128整多隻打手呢?
係咪揀劍皇獸/傑斯獸都冇所謂?

鴉爆係我手上果然唔同d,對面成班水怪關係出足5舖,但麻人既成功係0%,0呀!

金剛起碼搞到對面海天miss左等我囉左唯一的一勝
鴉爆係我手上果然唔同d,對面成班水怪關係出足5舖,但麻人既成功係0%,0呀!

金剛起碼搞到對面海天miss左等我囉左唯一的一勝

第6埸對面無自然都唔出鴉即刻win左,變異魚無牌無火抗無繼
同釣魚巴一樣
已哭
event應該用龍帝定機邪?
加攻特效B夠唔夠?
D斷既數字....

今次雙a r場,1場百幾斷,好過貓少少

兩隻分身各有1A?

一隻分身抽1000石左右兩粒a,如果有巴打想打活動攻a 晶我都可以幫手,一場百幾斷,不過要我咁啱得閒

係咪未有加攻唔好入bm場打住?

真係好硬,唔難打但要磨

GM打留名跟隊打活動攻a 晶
D斷既數字....

今次雙a r場,1場百幾斷,好過貓少少

兩隻分身各有1A?

一隻分身抽1000石左右兩粒a,如果有巴打想打活動攻a 晶我都可以幫手,一場百幾斷,不過要我咁啱得閒

係咪未有加攻唔好入bm場打住?

真係好硬,唔難打但要磨

GM打留名跟隊打活動攻a 晶

其實換草KILL A會唔會著數D?
換攻a同草KILL A 的斷一唔一樣?
同釣魚巴一樣
已哭

仲要有粒銀1頂住

爆曬兩個spd
加攻特效B夠唔夠?

機邪加攻特效B草KILL B 都秒唔到第1rd...
同釣魚巴一樣
已哭

仲要有粒銀1頂住

一係就銀V啦 銀1 又阻鬼住個位

爆曬兩個spd

2隻金speed都爆?
同釣魚巴一樣
已哭[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/06/223215_f0cee1e5f24c99defc486f2affcd2cbc.jpg[img][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/06/223216_b5b458ec28a190c5a00f6e6b044883bd.jpg[img]

仲要有粒銀1頂住

一係就銀V啦 銀1 又阻鬼住個位

如果我有銀4-6 我會過銀再疊上去可惜我就係得兩粒金
爆咗一粒拎住另一粒都係企係度
開場超上bm都係得1金 屌

我無晶四金喎

我無晶四金喎

計埋晶果d金箱4金?

我無晶四金喎

計埋晶果d金箱4金?

bm 嘅超上係少金,要滅級先會多金,雙a 同薔薇級超上一場,場均百幾斷
加攻特效B夠唔夠?

打滅級一定係加攻a,我龍帝一隻出技+加攻a,2萬5攻+草killer a+ 攻擊buff V,要2+2+2 總計6 round,機邪應該打到聽朝

我無晶四金喎

計埋晶果d金箱4金?

bm 嘅超上係少金,要滅級先會多金,雙a 同薔薇級超上一場,場均百幾斷

開場嗎?
佢進個隻機械暴龍MAX左LV 點處置佢? 我夠7個戰暴章 拎黎升佢定升鋼悟??
佢進個隻機械暴龍MAX左LV 點處置佢? 我夠7個戰暴章 拎黎升佢定升鋼悟??

佢任務送個隻 打錯左自膠

我無晶四金喎

計埋晶果d金箱4金?

開場嗎?

開場多r 場掉率一倍,但兩者最高都係可以去到6金,7金未試過唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞