[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
分身萬全魔攻+4鋼加有A攻,但得雙掉B,有無魔單V技,希望夠用

隻分身繼之前抽中無魔單V之後,今次100石抽中左草魔單V

今次多石ac係咪單抽好

送回2
分身萬全魔攻+4鋼加有A攻,但得雙掉B,有無魔單V技,希望夠用

今次多石ac係咪單抽好

諗係咁諗,但我覺得攻晶都重要,好似我隻分身咁兩隻2萬攻,咁正身用劍皇都得

今次多石ac係咪單抽好

諗係咁諗,但我覺得攻晶都重要,好似我隻分身咁兩隻2萬攻,咁正身用劍皇都得

咁都係睇定D先 今次6個難度
貝爾菲最後一隻刷抗中火要唔要好

火抗冇market
無論咩抗都驚金仔 咁不如光

火抗冇market

好難刷,啱啱倉底搵到隻,刷多下變雷

火抗冇market

好難刷,啱啱倉底搵到隻,刷多下變雷

我覺得又唔會用佢黎打降臨, 如果p2p, 抗光火都ok la
去到超上級都重係得一wave兩隻機邪一隻巨龍
超上級 混沌 都係得一wave,一隻混沌龍,兩隻雜
全體兩hits

我重以為睇錯,得兩下
全體兩hits

我重以為睇錯,得兩下

下,又話4hits
bamdie好波,b無b,開場60斷,r場15斷
然後300斷一碎
屌總之唔抽晶
隻野都唔係話好勁者
又要重新儲石
癡線event,冇入到extra r場得4斷,solo連運得9斷
簡單一句,event 棄得?
5250斷先夠21
5250斷先夠21

10場先得1場extra,唔入extra 開場10斷都無,打到幾時
5250斷先夠21

10場先得1場extra,唔入extra 開場10斷都無,打到幾時

extra重要唔睇晶,睇真人運入到extra 雙b 32斷,入3wave extra 就有差唔多70斷
吊,bandie計到盡哂,降臨果邊4隻都係廢架wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞