[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
月尾先黎死
月尾先黎死

重要android無事,呢次bamdie仆街了
應該關ser啦
hea得過左頭
而家100
再睇埋後面 都唔知係咪夾埋玩死90-100
hea得過左頭
而家100

控左係啱啱6000分,本身都驚緊洗唔洗再打,因為琴晚101打後好多S5
點知今日咁樣,放心晒
hea得過左頭
而家100

控左係啱啱6000分,本身都驚緊洗唔洗再打,因為琴晚101打後好多S5
點知今日咁樣,放心晒

今朝條線已經升左300
hea得過左頭
而家100

點知今日咁樣,放心晒

朝早7點鬧鐘無醒
中午打左200分 火力全開
剩2節應該5800衝線
11:55出個公告禁入去黑mon
執笠?
IOS係咪都仲係電波失敗
IOS係咪都仲係電波失敗

屌,我而家event痴住400尾500線,之前有野做,而家先得閒,諗住e兩日再爆少少石…
twitter有公告
「得啦 搞緊架喇」
話時話,琴日撞到大和巴,堅係懵撚黑仔王
龍帝亂速快過劍皇先手殺你無得出第2次技,我都O哂咀

twitter有公告
「得啦 搞緊架喇」

停撚左ser佢啦屌...

用分身抽左粒A 晶諗住今日刷分, mola mola
屌,仲未整好
放假先黎壞server.....仲諗住今日一路睇tri 一路刷下素同友情
係咪要打定隻貓合Tri隻合體boss

gm隻分身借唔借得 車尾燈都見唔到
琴晚訓前同500名差17000分 依家又入唔到係咪可以收得檔
twitter有公告
「得啦 搞緊架喇」
[img]assets/faces/mf/agree.gif[/img] [img]assets/faces/mf/369.gif[/img]

停撚左ser佢啦屌...

用分身抽左粒A 晶諗住今日刷分, mola mola

頂,我從星期一開始雖然都忙打得唔密,但都叫每日都打過下…打左咁多日臨尾咁樣做唔到s精,再比人屈多d機…真係好撚灰…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞