[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
可唔可以每次Event都好似貝爾菲咁易打

唔可以,我覺得今次係笨大死機延遲先咁好死咁易打,平時一定又要跌晶又要攻up晶,今次仲要咁好死R場同場主一樣跌咁多,唯有希望每次搞event都死下機,死下ser
中文化消息係點?
今日係咪無新event 打?

貝爾菲event未完,聽日下晝5點先完,同時間開始混沌龍event

我趁今次重用斷片入手左唔少E晶合B晶,補全下就上左S晶

GM又引人farm

GM又引人farm

一開頭見今次d 斷咁好出, 有諗過下打晶
當70斷1場, 其實都要打21鋪左右先有1粒B, 不了

貝爾菲event未完,聽日下晝5點先完,同時間開始混沌龍event

E, 咁混沌龍event咪會少左1日

GM又引人farm

由B升到上S都係多1%數值左右
得血/速晶先值得farm 但又冇

E, 咁混沌龍event咪會少左1日

係,但1日其實唔會有咩影響,平日黎,重點係個event仆唔仆街

GM又引人farm

由B升到上S都係多1%數值左右
得血/速晶先值得farm 但又冇

我唔係為晶而farm,係幫FD啱啱打上42碎,但我又唔夠齊頭63碎,咁就換晒E晶,順便合上去
off巴 頭先我黎
上次卡左選人所以投返
off巴 頭先我黎
上次卡左選人所以投返

你唔講都唔記得
btw你唔係f字頭咩?
第一次打輸zombie
rm大力到痴線
off巴 頭先我黎
上次卡左選人所以投返

你唔講都唔記得
btw你唔係f字頭咩?

佢間唔中都會改個固定名,上期係一拳,今期係平反六四

我都估到 屌你老母
屌佢老尾,頭先打5場,5場都hp大/防大加隻海天,秒唔到一隻就比佢回血,仆街

有無巴打有打海天心得?
屌佢老尾,頭先打5場,5場都hp大/防大加隻海天,秒唔到一隻就比佢回血,仆街

有無巴打有打海天心得?

有無巴打有打海天心得?

降防/rm/毒/顱金/3杰/3墮

有無巴打有打海天心得?

降防/rm/毒/顱金/3杰/3墮

想問,降防再用rm再降防打係咪會再大力d
第一次打輸zombie
rm大力到痴線

佢點配?

弱火顱+龍帝+金血防弱火rm
無諗過佢咁出所以出咗基龍蜂
rm打海龍一下半血痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞