[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
btw gm巴 個分身已經send返比你
見你仲未引走
交換所得垃圾 ,唔抽晶la
暗黒域 3 敵 単 無 物理 180 95 3 1 5
無属性で敵単体に複数回物理小ダメージ ラグエルモン
btw gm巴 個分身已經send返比你
見你仲未引走

唔記得左隻funson
乜原來宜家小狗獸可以進隻tri貓
都係等光系個隻算

啱晒正想推隻金速鴉去投胎 有目標了

屌不過tri下年暑假先再出
光貓有排等

呢套野畫得咁差都要一年一集 戇鳩鳩
暗黒域 3 敵 単 無 物理 180 95 3 1 5
無属性で敵単体に複数回物理小ダメージ ラグエルモン

仲劣過小丑
今次係暗素周
廢過小丑佢有咩存在價值

1a 開場得16斷 然後一碎120斷,癡線
都係等光系個隻算

光貓有排等

整好突登拖長嚟播姐 有咁長拉咁長谷周邊
話唔定一完又宣布有quad
都係等光系個隻算

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/02/155231_1fe62b360e2e93ef5d22f1948ca159eb.jpg[img]

光貓有排等

整好突登拖長嚟播姐 有咁長拉咁長谷周邊
話唔定一完又宣布有quad

tri 2 講02班友
SOLO級直接跌碎,但個機率應該西到爆
R超上場得1斷,垃圾event確
ラグエルモン 深淵 80 2904 5991 5006 4566 4816 178
ラグエルモン 深淵 80 2904 5991 5006 4566 4816 178

好似除咗速,小醜完勝
廢過小丑佢有咩存在價值

點解有120斷??
打隻蒼天之劍打撚到燥
廿rd 裡面單輸出可以由頭爆到尾,多我成十格ap
俾我爆一次或者佢爆少一次我都唔使輸 但係
玩埋我嗰份
打隻蒼天之劍打撚到燥
玩埋我嗰份

其實打機打得咁辛苦咁執著有咩謂
睇開啲喇 贏輸真係唔重要
救命 俾人屈ct屈到得返50%勝率
試吓唔好玩針對
廢過小丑佢有咩存在價值

點解有120斷??

120斷換一粒貓碎
打隻蒼天之劍打撚到燥
玩埋我嗰份

我都想睇開 但個後花園比人㩒住嚟爆真係忍唔到
打隻蒼天之劍打撚到燥
玩埋我嗰份

唔記得你有邊6隻 不如貼上黎研究下
補返30石同7碎
見有tri 睇,入黎點下人數 仲係果幾個

btw 見到X抗好想玩
打隻蒼天之劍打撚到燥
玩埋我嗰份

唔記得你有邊6隻 不如貼上黎研究下

單體隊 基墮頑蜂海海
自問揀怪都唔差 但多數都係輸運
誇張到講梗有5-10ap差
如果叫得返頭先打贏我嘅人上嚟講你就明
補返30石同7碎

送粒A好過啦
而家如果合會變1S0A2B
我真係唔信bandai無整高機率
抽三次盾中六金

不過5塊魔防1魔攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞