[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
棄咗混沌龍, 唔洗追event嘅感覺真係好
想棄埋下星期傻西BM

x2
我day1開始就棄混沌龍,感覺良好

今個event唔係時間問題,因為滅級solo可以auto打,重點係石,我呢幾個禮拜儲個4百幾石(想要好耐嘅pvp 1000場200石)全部allin晒今次event,最後8500斷,重差千幾斷先打得齊,因為我要40碎機邪宜家靠fd幫手開分身救場

allin 400石 GM巴係大愛表現 !

btw 堅嫁, 打 solo 無晶好多場都無 extra

所以正身長期無石的我係無資格打
唉…200石allin射左落去兩粒眠繼、解技仲要岀暈
而家pvp在保500情況下不斷投降,刷緊1000場果200石
爆左二十石補左幾百斷
R到聽日應該夠21 好彩邪龍剩落夠
想棄埋下星期傻西BM

x2

今個event唔係時間問題,因為滅級solo可以auto打,重點係石,我呢幾個禮拜儲個4百幾石(想要好耐嘅pvp 1000場200石)全部allin晒今次event,最後8500斷,重差千幾斷先打得齊,因為我要40碎機邪宜家靠fd幫手開分身救場

所以正身長期無石的我係無資格打
唉…200石allin射左落去兩粒眠繼、解技仲要岀暈
而家pvp在保500情況下不斷投降,刷緊1000場果200石

月尾保1000都夠啦
爆左二十石補左幾百斷
R到聽日應該夠21 好彩邪龍剩落夠

我本來都夠,但今次我要刷水抗,要重新整
想棄埋下星期傻西BM

x2

唔關有無晶事,我琴晚凌晨打都試過連續廿場無extra,今朝清體兩場0 extra,問題係你好似我咁爆咁多石點都會爆發過一兩次,然後就會俾人講成個post得你爆過 (我個fd清體兩場加埋三十幾extra)

auto打減級?

auto打滅唔難啦,雖然話就話我有c攻,但網上有條片係3隻雷屬草攻無晶auto都輕鬆完滅級
GM又發功
我唔會上當

成個POST得佢爆

最好係咁啦,我爆晒所有石喇,期間有試過連續廿場無入過extra,上多啲twitter同有參與過event你咪知會唔會入到10extra以上囉,擺低粒膠有咩意思

你誤會左我意思
我意思係今次活動呢個POST得你爆石打, 我地大部分人都放棄
想棄埋下星期傻西BM

x2

唔關有無晶事,我琴晚凌晨打都試過連續廿場無extra,今朝清體兩場0 extra,問題係你好似我咁爆咁多石點都會爆發過一兩次,然後就會俾人講成個post得你爆過 (我個fd清體兩場加埋三十幾extra)

auto打減級?

auto打滅唔難啦,雖然話就話我有c攻,但網上有條片係3隻雷屬草攻無晶auto都輕鬆完滅級

其實有海天就auto得, 依家海天識auto回最低血嗰隻
真係頂佢個肺
開滅到依家未試過入多過3extra
真係開返超上無咁嬲
GM又發功
我唔會上當

成個POST得佢爆

最好係咁啦,我爆晒所有石喇,期間有試過連續廿場無入過extra,上多啲twitter同有參與過event你咪知會唔會入到10extra以上囉,擺低粒膠有咩意思

你誤會左我意思
我意思係今次活動呢個POST得你爆石打, 我地大部分人都放棄

咁巴打你又o岩播,今次唔做懵撚

駭客混沌龍有2技
GM又發功
我唔會上當

成個POST得佢爆

你誤會左我意思

咁巴打你又o岩播,今次唔做懵撚

但見GM巴咁都爆石追,有d驚bamdie之後唔知搞乜令e隻野變神獸
駭客混沌龍有2技

認真啲睇
2招都同linkz嗰隻唔同
混沌龍係有x的 不過會出都有排等
駭客混沌龍有2技

認真啲睇
2招都同linkz嗰隻唔同

混沌龍係有x的 不過會出都有排等

混沌領主變左黑歷史
明明混沌大炮個朵勁過HYPER無限大炮
即係話千年X抗斬龍破壞龍果D都有機會改
特別係果招絕對冷凍HEA

基佬谷到204 換埋暈
暈到顱骨rd3先郁到 洗唔洗咁針對
btw混沌龍個15%都幾好爆
打到1160斷諗住7斷5usb20石收工, 屌你原來1石要用100斷黎換 ? (usb良心d,升價5倍姐 )

上次貝爾菲借比我地既良心唔洗1week就收返晒
打到1160斷諗住7斷5usb20石收工, 屌你原來1石要用100斷黎換 ? (usb良心d,升價5倍姐 )

上次貝爾菲借比我地既良心唔洗1week就收返晒

我今次都O哂嘴
真係黑仔到
仲差300百斷 唔想爆石啊屌
真係黑仔到

為咗打7碎而爆石 我覺得自己係on9
仲要爆咗3次石加埋都冇100 斷 it狗係咪又mark低咗我
真係黑仔到

仲要爆咗3次石加埋都冇100 斷 it狗係咪又mark低咗我

正常,我試過爆左40石得2,300斷(雙c)
btw其實我有雙b分身+4草魔V空閒可以俾你你用100運劍皇打超上/超上混都可以1 rx完
真係黑仔到

btw其實我有雙b分身+4草魔V空閒可以俾你你用100運劍皇打超上/超上混都可以1 rd完
真係黑仔到

btw其實我有雙b分身+4草魔V空閒可以俾你你用100運劍皇打超上/超上混都可以1 rd完

唔使了 已經最後50 斷 r超上r埋佢算

為左衝200石,跌到落s1
都係得粒毒…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞