[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
中文版 有冇人課左新手包?

睇協力版果度 都好多人科左

如果唔課 係咪有排先10抽到?

有時係會出d究極體蛋池
但你唔會剩係靠抽先拿到個隻究極
等到出個隻獸既活動可以打究極碎 自已揀隻岩隊長升
而家課主要都係古狼傑斯(珍貴d)
或者 劍皇/顱骨 (全體技打素材打降臨)
百零蚊 前期慳好多時間

古狼傑斯係邊隻 google唔到
單體技?
我而家缺全體技啊

唔該 我以前日版都刷到戰暴+3
之後棄左
而家又想玩番 多左好多新野
新手其實真係追下post啦
DL個圖鑑就睇到哂有乜寵、進化路線同有d寵會有分技能一技能二
本周30抽7金
hp+sdef+atk+spd+satk*2+def
大滿貫

次次10抽得一金

今次就算有石抽金都無素無碎上究極
係咁打暗素升運
我發覺打到後期無100運寵好難打

其實我都係得個抽字
上戰場嘅多數有銀1頂住過唔到
暗素都係靠夜晚按鍵精靈啦
本周30抽7金
大滿貫

次次10抽得一金

係咁打暗素升運

其實我都係得個抽字

agger, 無100運打到人都癲....
本周30抽7金
大滿貫

次次10抽得一金

係咁打暗素升運

其實我都係得個抽字

agger, 無100運打到人都癲....

從前無運up 砌隻100運都係砌到人都癲
新手包揀邊隻究極好

是但,稀有度古狼傑斯>其他,開荒就古魔劍皇/古龍顱骨>其他

同樓上一樣疑問 古狼傑斯,古魔劍皇 , 古龍顱骨 係邊隻黎
求圖求真相

古狼隊長技 傑斯獸
古魔隊長技 劍皇獸
古龍隊長技 顱骨獸
想問有冇薔薇event晶影唔影打BM果陣既BM斷掉率?
正身龍帝同分身打滅級太慢
如果唔太影響掉率, 分身爆石開場睇下有冇巴打join?
(正分身都有BM攻A晶)
不過要晏少少可能4-5點
好感動,有好多同我一樣既真新手
好感動,有好多同我一樣既真新手

烈焰獸幾勁
新手包揀邊隻究極好

求圖求真相

古狼隊長技 傑斯獸
古魔隊長技 劍皇獸
古龍隊長技 顱骨獸

不過其實傑斯稀有 唔係仲更加難覺醒上+4咩?

一陣課少少金 唔知揀邊隻好
新手包揀邊隻究極好

求圖求真相

古狼隊長技 傑斯獸
古魔隊長技 劍皇獸
古龍隊長技 顱骨獸

稀有意思係,
1. 上傑斯得一條進化路線 (用漢克skip哂成熟同完全體直接進做究極)
2. 要有一隻古狼隊長技既漢克你諗下係咪稀有先?

但隻漢克仲有好多進化路線, 如下圖:

所以, 你覺醒+1, +2, +3可以升做果堆寵先
到去到+4先升做傑斯
但你而家新手冇乜究極碎
所以一定要等有event再儲, 唔急得
而家你咪打下主線同素材, 素材都要儲的
新手包揀邊隻究極好

求圖求真相

古狼隊長技 傑斯獸
古魔隊長技 劍皇獸
古龍隊長技 顱骨獸

稀有意思係,
1. 上傑斯得一條進化路線 (用漢克skip哂成熟同完全體直接進做究極)

到去到+4先升做傑斯
但你而家新手冇乜究極碎

我都揀左傑斯
新手包揀邊隻究極好

求圖求真相

古狼隊長技 傑斯獸
古魔隊長技 劍皇獸
古龍隊長技 顱骨獸

稀有意思係,

到去到+4先升做傑斯
但你而家新手冇乜究極碎

我都揀左傑斯

如果係真新手可能會唔夠漢克刷抗
同金甲一樣進入無限刷抗輪迴
終於整完第2隻100運
BM 個EVENT 好難打, 放棄算, 刷下素1同友情算
日版要玩幾耐先有得10連?

求圖求真相

古狼隊長技 傑斯獸
古魔隊長技 劍皇獸
古龍隊長技 顱骨獸

稀有意思係,

到去到+4先升做傑斯
但你而家新手冇乜究極碎

我都揀左傑斯

如果係真新手可能會唔夠漢克刷抗
同金甲一樣進入無限刷抗輪迴

明白晒 唔該晒巴打
我仲以為稀有係講緊碎片難打/難出
剛玩中文版
儲100石抽究極體好似好難
剛玩中文版

係200

開多D 協力就OK , 降臨入門會多D 人入
剛玩中文版

係200

開多D 協力就OK , 降臨入門會多D 人入

玩e隻驚,緊係開多個分身
冇一隻究極體有盾 係咪唔需要研究了?
追番APPMON
ミエーヌモン好正
冇一隻究極體有盾 係咪唔需要研究了?

研究係用黎上+1, +2, +3, +4
盾等你日後有再用才能開花過去主寵度都得
好撚on9

Linkz終於出,完左05開始出04
好撚on9

就到我啦,集氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞