[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
BCB r場個個一個鐘500斷,10個鐘就完到21碎好似係

個個都好似GM咁次次神抽咩

多石分身要雙b唔難呀蘿莉直頭合埋A
最多多你一個正身C晶

1000石ab drop 直接中左a
一個鐘500咁多?
琴日打左5粒鐘得600
5rd完 你用幾多rd
BCB r場個個一個鐘500斷,10個鐘就完到21碎好似係

個個都好似GM咁次次神抽咩

多石分身要雙b唔難呀蘿莉直頭合埋A
最多多你一個正身C晶

1000石ab drop 直接中左a
一個鐘500咁多?
琴日打左5粒鐘得600
5rd完 你用幾多rd

1 rd一場分身+4鋼加a攻萬全魔攻繼草魔V,正身100運劍皇 ,保底運3斷
屌宜家先得400,有無巴打有精虫小號借?

今次自己淘個啦巴打,我有A分身都要長時間打到星期日先夠 21 塊。應該借唔到出黎

利申: 0 石無得爆,只可入場

好大隻

今次自己淘個啦巴打,我有A分身都要長時間打到星期日先夠 21 塊。應該借唔到出黎

即淘即有?

好大隻

終於扶正
btw 低炒成隻自護咁

...邊有人會肝呢隻嘢
[img]https://i.imgur.com/dRQhZfy.jpg[img]
...邊有人會肝呢隻嘢

如果單體魔攻就可以考慮

...邊有人會肝呢隻嘢

隻垃圾貓?

...邊有人會肝呢隻嘢

隻垃圾貓?

係咪下兩個禮拜?
係就啱晒,唔得閒開驚

...邊有人會肝呢隻嘢

隻垃圾貓?

係咪下兩個禮拜?
係就啱晒,唔得閒開驚

似係
唉 今次卡揀人
穩贏唔想投 但就快要熄機
未幫虎鋒開第6格就輸果250血

即淘即有?

係! 應該有3xxx石,唔好買錯機種 (ios / andriod)

即淘即有?

係! 應該有3xxx石,唔好買錯機種 (ios / andriod)

咁既垃圾 7碎咪算撚數囉

混沌級肯定有碎送 所以係6碎
目標910斷

即淘即有?

目標910斷

我今次都求撚其算
可能等V2機邪仲勁過呢隻

即淘即有?

目標910斷

我連7碎都無興趣

即淘即有?

目標910斷

我連7碎都無興趣

真係要再次多謝火山龍
自從佢出咗我就放棄埋儲圖鑑
啲病變寵唔駛換
閪event 7碎都慳返

即淘即有?

目標910斷

我連7碎都無興趣

真係要再次多謝火山龍
自從佢出咗我就放棄埋儲圖鑑
啲病變寵唔駛換
閪event 7碎都慳返

其實火山龍慢慢打我都覺得ok嘅
每個降都係打4-12碎 火山料又成日有得打
加上依家又派變異魚做研究料
等loop返到高達降我就可以儲齊7條龍了

好大隻

終於扶正
btw 低炒成隻自護咁

神炬陣
今次event証明班營運係唔撚識計數
有信心到set usb 10斷1粒
肯定係以為有得無限連extra一定會好多斷
set超無限炮2*3+15%crit又以為好爆得好勁咁
下星期個個繼續用機邪
不如bandie都係交返比crooz搞算啦,依家條team2日唔埋就搞單柒嘢玩依家啲event都覺得自己傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞