[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
隻垃圾金攻金血頑投胎做墮,而家雙墮勁爽。

S3十贏八
今次滅級AI智力都幾高

智力再高都唔會威脅到海天

要幾多時間先打到3隻

要幾多時間先打到3隻

真愛
唔識日文,下星期係打咩?

要幾多時間先打到3隻

真愛

營運自己acc黎 好似係

其實event第一晚嗰陣9點場我已經撞過有人有紅龍+4
可能真係雙a +extra無限連落去

要幾多時間先打到3隻

真愛

營運自己acc黎 好似係

其實event第一晚嗰陣9點場我已經撞過有人有紅龍+4
可能真係雙a +extra無限連落去

44 4粒鐘就21左
仆街我而家先 400 幾斷,係咪唔使諗 21 碎
唔識日文,下星期係打咩?

動畫入面秒殺貝爾菲果隻 (雖然幾集後比骨秒殺返

滅級係繼白帝event後最難既一次然後仲要唔係必出extra, 放棄吧

滅級係繼白帝event後最難既一次然後仲要唔係必出extra, 放棄吧

打完以為必出EXTRA, 點知乜鳩都冇

入左Vip ser,滅級20 extra

好似好多金咁, 其實都係1碎

好似好多金咁, 其實都係1碎

已經21碎混沌龍,但我重要打機邪碎
GM又發功
我唔會上當
棄咗混沌龍, 唔洗追event嘅感覺真係好
想棄埋下星期傻西BM
GM又發功
我唔會上當

成個POST得佢爆
GM又發功
我唔會上當

成個POST得佢爆

最好係咁啦,我爆晒所有石喇,期間有試過連續廿場無入過extra,上多啲twitter同有參與過event你咪知會唔會入到10extra以上囉,擺低粒膠有咩意思
想棄埋下星期傻西BM

x2
我day1開始就棄混沌龍,感覺良好
想棄埋下星期傻西BM

x2

今個event唔係時間問題,因為滅級solo可以auto打,重點係石,我呢幾個禮拜儲個4百幾石(想要好耐嘅pvp 1000場200石)全部allin晒今次event,最後8500斷,重差千幾斷先打得齊,因為我要40碎機邪宜家靠fd幫手開分身救場
想棄埋下星期傻西BM

x2

今個event唔係時間問題,因為滅級solo可以auto打,重點係石,我呢幾個禮拜儲個4百幾石(想要好耐嘅pvp 1000場200石)全部allin晒今次event,最後8500斷,重差千幾斷先打得齊,因為我要40碎機邪宜家靠fd幫手開分身救場

allin 400石 GM巴係大愛表現 !

btw 堅嫁, 打 solo 無晶好多場都無 extra
想棄埋下星期傻西BM

x2

唔關有無晶事,我琴晚凌晨打都試過連續廿場無extra,今朝清體兩場0 extra,問題係你好似我咁爆咁多石點都會爆發過一兩次,然後就會俾人講成個post得你爆過 (我個fd清體兩場加埋三十幾extra)
想棄埋下星期傻西BM

x2

唔關有無晶事,我琴晚凌晨打都試過連續廿場無extra,今朝清體兩場0 extra,問題係你好似我咁爆咁多石點都會爆發過一兩次,然後就會俾人講成個post得你爆過 (我個fd清體兩場加埋三十幾extra)

auto打減級?
岩岩打左2場滅級, 無晶, 一場21金, 一場1金 .. 都係開場著數D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞