[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

Linkz終於出,完左05開始出04

出左古暴姐係後面有十幾隻,Linkz真係長出長有
追番APPMON
ミエーヌモン好正

佢進化左正啲喎,未進有種煩膠味
終於整咗第1隻100運

原來已經玩咗五百幾日,仲未執到笠

各方面嘅成績都好慚愧

啱啱呢轉遇到唔止一隊騎呢隊
rd1雙封我兩隻lin 就係咁巴達獸我叫我投降
明明一隻都圍唔死

呢d正呀, 不過係咪又要打完全體碎
追番APPMON
ミエーヌモン好正

煩膠唔過 offmon
冇一隻究極體有盾 係咪唔需要研究了?

研究係用黎上+1, +2, +3, +4
盾等你日後有再用才能開花過去主寵度都得

盡量揀d有10格晶位靚隊長技(大/中)(魔防無咩用)嘅怪去覺醒, 因為呢2樣係先天條件
盾可以後天過俾主力(但有機會失敗)
追番APPMON
ミエーヌモン好正

煩膠唔過 offmon

嚇到我去咗google

似係網偵怪?聽聞血狼可以用戰魂上銀狼
應該係諗住出
火神→古暴/凱暴
銀狼→古加/鎧加
咁? 但要set得廢過金剛姐係冇用

似係網偵怪?聽聞血狼可以用戰魂上銀狼
應該係諗住出
火神→古暴/凱暴
銀狼→古加/鎧加
咁? 但要set得廢過金剛姐係冇用

金剛都已經夠廢
追番APPMON
ミエーヌモン好正

煩膠唔過 offmon

嚇到我去咗google

好撚on9

其實幾好 全體技 初頭打野好用

鼻屎單體
好撚on9

鼻屎單體

係咩 咁reboot搏佢上到戰暴囉 應該最早出係佢

其實仲有隻係中速隊長技同埋有招4LV單體技
點解唔係大速呢
好撚on9

鼻屎單體

點解唔係大速呢

其實中隊長技算唔算公廁
好撚on9

鼻屎單體

點解唔係大速呢

其實中隊長技算唔算公廁

只可以講同細隊長數值差距細 大隊長先拉開同中差距
話時話 點解app store好似搵唔返隻game既
話時話 點解app store好似搵唔返隻game既

我個fd諗住down嚟玩都揾唔到
正喎 古代十鬥士
正喎 古代十鬥士

十個閪event 諗起都爽

人型 *10
獸型 *10
人獸 *10

凱撒暴龍 + 加魯魯
金肛
古代 *10

fat fat 啦有 43 個 event
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞