[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

又無屬複數小…
屌,無無技精a,真係收得皮

呢隻點睇都係廢野,無特別狀態抗姐係小丑皇級別

又無屬複數小…
屌,無無技精a,真係收得皮

呢隻點睇都係廢野,無特別狀態抗姐係小丑皇級別

有gm e句放心哂
btw,跪求淨間唔好有盾pool,無石

[img]assets/faces/mf/bomb.gif[/img] [img]assets/faces/mf/kill.gif[/img]

屌⋯⋯真係中…
我前日點解會㩒錯石抽架
20抽 1金1防

2金先o岩數播

[img]assets/faces/mf/bomb.gif[/img] [img]assets/faces/mf/kill.gif[/img]

屌⋯⋯真係中…
我前日點解會㩒錯石抽架

燈中
20抽 1金1防

2金先o岩數播

佢意思話得1粒金1防,噤你知另一粒係咩黎啦
我今次都無石抽 可以慳返

不過運up 呢?
我今次都無石抽[img]assets/faces/mf/cry.gif[/img] 可以慳返

不過運up 呢?[img]assets/faces/mf/clown.gif[/img] [img]assets/faces/mf/clown.gif[/img] [img]assets/faces/mf/clown.gif[/img] [img]assets/faces/mf/clown.gif[/img] [img]assets/faces/mf/clown.gif[/img]

差唔多1個半月冇開
我今次都無石抽[img]assets/faces/mf/cry.gif[/img] 可以慳返

不過運up 呢?[img]assets/faces/mf/clown.gif[/img] [img]assets/faces/mf/clown.gif[/img] [img]assets/faces/mf/clown.gif[/img] [img]assets/faces/mf/clown.gif[/img] [img]assets/faces/mf/clown.gif[/img]

差唔多1個半月冇開

長期keep住300 隻怪
有石都無得抽 今次快快手過晒啲盾算

仲有2塊係1級防+1級魔攻,算唔算最低消費獎
我今次都無石抽 可以慳返

不過運up 呢?

差唔多1個半月冇開

長期keep住300 隻怪
有石都無得抽 今次快快手過晒啲盾算

乜原來宜家小狗獸可以進隻tri貓
都係等光系個隻算
都係等光系個隻算
都係等光系個隻算

分身十抽A活動晶
分身十抽A活動晶

GM
分身十抽A活動晶

GM

正身次次都C,未見過B 俾分身抽走晒啲運
都係等光系個隻算

啱晒正想推隻金速鴉去投胎 有目標了
都係等光系個隻算

啱晒正想推隻金速鴉去投胎 有目標了

屌不過tri下年暑假先再出
光貓有排等
三下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞