[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
屌佢老尾,頭先打5場,5場都hp大/防大加隻海天,秒唔到一隻就比佢回血,仆街

有無巴打有打海天心得?

降防/rm/毒/顱金/3杰/3墮

想問,降防再用rm再降防打係咪會再大力d

唔會 新降防會頂走舊降防
有冇人會玩中文版
唔知玩唔玩中文版好
比標題引左入黎
有冇人會玩中文版
唔知玩唔玩中文版好

日文同中文根本冇分別, 全部都睇得明
重新黎過貪過癮咩
最後400 斷
有冇千年巴打可以幫手
最後400 斷
有冇千年巴打可以幫手

三晚最後都係自己刷
同街場啲傻鳩打慘撚過食屎
最後400 斷
有冇千年巴打可以幫手

三晚最後都係自己刷

啲人最鍾意wave2炸死兩邊卒仔食遺言眠
最後400 斷
有冇千年巴打可以幫手

三晚最後都係自己刷

啲人最鍾意wave2炸死兩邊卒仔食遺言眠

我2隻千年入人場, 炸少下都俾場主屌
而家係咪都炸先, 理得佢訓到聽朝
s巴點同你玩
2次殺到你嘅場合都俾你迴避到 你又獲獲爆
s巴點同你玩

唔多記得
淨係知瘋狂回血磨左好耐
s巴點同你玩

唔多記得
淨係知瘋狂回血磨左好耐

果然啪隊好 唔使諗咁多
我呢邊計好晒rd數,但俾你隻海天rd3同rd4亂速攝入尼就瓦解咗
喊出尼
啲火山素2.0 係咪比bandie收埋晒
打極都唔出
有冇人會玩中文版
唔知玩唔玩中文版好

重新黎過貪過癮咩

鬼佬就話姐
香港人個個細個都睇住日文大 就算唔明都唔會覺得有問題/唔順眼

因為我重新開始玩又咁啱出中文版所以就諗緊玩唔玩中文
平時玩手機game 都係有日版玩日版 今次唔知點解想玩中文
有冇人會玩中文版
唔知玩唔玩中文版好

重新黎過貪過癮咩

鬼佬就話姐
香港人個個細個都睇住日文大 就算唔明都唔會覺得有問題/唔順眼

等中文好耐
有冇人會玩中文版
唔知玩唔玩中文版好

重新黎過貪過癮咩

鬼佬就話姐

等中文好耐

不過通常港台代理都好on9
旦旦獸果個完全體pool係咪十連必出大隊長技?
想allin正身d石
旦旦獸果個完全體pool係咪十連必出大隊長技?
想allin正身d石

唔係必出,伏黎,自己睇住
PVP入咗rip ser
平封抗毒 全體雷複數小
平封抗毒 全體雷複數小

無技2,好懶
唔知bandai會唔會比uuu整到六混沌龍呢
2816 6050 6050 WFC 5578 148
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞