[I/A][糞營運]數碼暴龍Linkz (37) 機邪又有新進化,中文化消息

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
超上灰草弱水抗無雷
wave 2兩隻大古拉,全場硬到仆街

BM同咩加分?

冇認真睇,不過我記得之前公告寫no-con同協力隊長?

唔知點解我隻火車頭有加成???
超上灰草弱水抗無雷
wave 2兩隻大古拉,全場硬到仆街

BM同咩加分?

冇認真睇,不過我記得之前公告寫no-con同協力隊長?

唔知點解我隻火車頭有加成???

火車/雀bm/鋼x都有1.2倍攻力加成,但得雀bm有分數加成
如果上次換足4a1b5c 火技晶,今次500名內就有s火技玩,但1000名內係點都合唔到s晶
起碼要500名先有S
都係休息下算
如果上次換足4a1b5c 火技晶,今次500名內就有s火技玩,但1000名內係點都合唔到s晶

500位:6a3b6c
100位:8a0b0c
假設上次火技event(劍皇event)換齊火晶
另外隻tri貓如果想整+4究極體,咁今次就打返少少完全體斷片返黎
另外隻tri貓如果想整+4究極體,咁今次就打返少少完全體斷片返黎

GM大人 ,打少少即係打幾多?

500位:6a3b6c
100位:8a0b0c
假設上次火技event(劍皇event)換齊火晶

我上次2a5b,無計錯的話,今次500名內剛好有s精

,打少少即係打幾多?

隻野有無得覺醒都係問題不過佢有兩條進化線,亦有可能係用成熟期進兩邊但無得+4
間唔中r下囉,係blue啲咪當打暗4
cfu a晶s晶都差唔多,又冇金仔 決定棄
屌不過無啦啦加強金仔
營運係咪傻撚咗
屌不過無啦啦加強金仔
營運係咪傻撚咗

其實重有隻滅世魔係火多段,根據招動作係4段,係唔知單定全
btw因為個fd後面幾日唔打得所以呢幾日要打盡佢,後面應該又可以放個ac出黎,有雀爆有a晶
屌不過無啦啦加強金仔
營運係咪傻撚咗

其實重有隻滅世魔係火多段,根據招動作係4段,係唔知單定全

可能下個禮拜就滅世魔
btw因為個fd後面幾日唔打得所以呢幾日要打盡佢,後面應該又可以放個ac出黎,有雀爆有a晶

GM覺得今次值唔值用一個分身
而家得2A6B1C
打500會變1S0A2B
100會打死人

而家得2A6B1C
100會打死人

我個人覺得有S當然打,宜家咁缺火技分分鐘後面bamdie係咁加火技

而家得2A6B1C
100會打死人

我個人覺得有S當然打,宜家咁缺火技分分鐘後面bamdie係咁加火技

仲唔夠....? 淨係一隻金甲差唔多場場見

係,金甲好Q煩,奈何我無

而家得2A6B1C
100會打死人

有頑都可以

而家得2A6B1C
100會打死人

有頑都可以

上個禮拜先殺左隻5精位大hp頑
開咗火車降終於上到物防龍
招技動作都唔同

而家得2A6B1C
100會打死人

GM 就有火技 就有火技

而家得2A6B1C
100會打死人

GM 有火技 就有火技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞