[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
HT2020前會賣盤比老鼠公司做子公司,大家信唔信

食埋A3個勢之後
會賣左佢都唔出奇
睇下佢衣家個勢同質量...真係慢慢下沉緊

食埋A3個勢之後
會賣左佢都唔出奇

就係話食埋a3同im4就賣
同埋依家陳生好少理,比佢個妹同妹夫話事 睇呢幾年的心思就知爭一截,好多設計都唔係由造玩具方向諗

食埋A3個勢之後
會賣左佢都唔出奇

同埋依家陳生好少理,比佢個妹同妹夫話事 睇呢幾年的心思就知爭一截,好多設計都唔係由造玩具方向諗

反而覺得ht衣家係由收藏品轉為普通玩具方向多d..

食埋A3個勢之後
會賣左佢都唔出奇

變左間精品玩具廠

變左間精品玩具廠

配件少,無特別,又成日用舊模番新少少當新野
D身形比例(特別係素體)又無乜改善
頭大身細呢個情況搞左咁耐都仲係咁
依家黑豹單值幾多
有無巴打有WS 開箱文?諗緊去唔去拎

如果係咁,仲出唔出迪迪尼版權以外嘅野?DC都係H記賺錢嘅line喎

如果係咁,仲出唔出迪迪尼版權以外嘅野?DC都係H記賺錢嘅line喎

唔知呀
係玩具dealer/廠個面的人聽返黎

但睇個勢都似,又走埋去上海門口開店

唔知呀
係玩具dealer/廠個面的人聽返黎

但睇個勢都似,又走埋去上海門口開店

公司呢啲賣完盤可以開過間新嘅姐我又唔擔心
總之邊個action figure整得好我就買邊個
最緊要有人整得出
當你係hottoys你賣左盤畀老鼠,你又想出DC野,開個新品牌,點知你當年用Hottoys名買左DC嚟緊出1/6figure嘅版權,你開到新品牌又點出? 再講,人地DC,Fox同Hottoys打左咁多年關係先畀Hottoys拎到版權,開個新品牌就可以拎到老牌子做開嘅版權?轉行出土炮喇
各位巴打求比比意見

我本身只有睇過ironman嘅戲
認識唔太深 但覺得好型
咁岩係精品見到隻 白色嘅ironman
好似叫太空裝ironman,hottoys嘅
$1000抵買? 同埋係咪唔熱門?
放左好耐都無人買
各位巴打求比比意見

我本身只有睇過ironman嘅戲
認識唔太深 但覺得好型
咁岩係精品見到隻 白色嘅ironman
好似叫太空裝ironman,hottoys嘅
$1000抵買? 同埋係咪唔熱門?
放左好耐都無人買

Ironman 3的mk39
一口氣出左42隻
每隻分得幾秒至幾分鐘,所以個堆人氣都麻麻
Hold左會場版紫褸小丑,踢死兔小丑同埋deadshot
遲啲TOYSOUL可能出埋銀西小丑又要去訂。
心郁郁想放左其中隻小丑佢,有冇巴打有興趣

無人理 ,自推

有冇相
係咪有隻OVERTOYS JOKER? 有冇巴打知咩質素?

未出大貨唔知質素會點
但睇相就幾靚
植髮

但係我覺得山寨MJ12 Joker頭雕個樣造得仲好過佢,除咗植髮呢點之外冇乜特別。

有冇相

未出大貨唔知質素會點
但睇相就幾靚
植髮

但係我覺得山寨MJ12 Joker頭雕個樣造得仲好過佢,除咗植髮呢點之外冇乜特別。

師兄你呢隻個頭比平時最常見最classic嘅Joker好似冇左執陰 咁樣衰嘅

有冇相

未出大貨唔知質素會點
但睇相就幾靚
植髮

師兄你呢隻個頭比平時最常見最classic嘅Joker好似冇左執陰 咁樣衰嘅

有兩執陰跟埋嘅,但係我唔見咗
我等緊Supreme嗰隻頭

新手想買隻Armored Batman 見1600-1800 係咪正常
Star wars真係一個好大既坑
有冇人買過Taobao版 米高佐敦
我見買齊一套好似500蚊到,有冇人知D頭雕得唔得
新手玩 琴日2手入左手mark 43 6/1

一拎上手好興奮 中毒了 手感重得黎造工幾detail

新手玩 琴日2手入左手mark 43 6/1

一拎上手好興奮 中毒了 手感重得黎造工幾detail

準備賣呢隻換46
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞