[Hottoys] 1/4 1/6 討論

1001 回覆
9 Like 6 Dislike

真係好正

好有feel

Hottoys呢排好靜

下月toy soul啦

有咩睇?

咪又係marvel,dc,star wars

Hottoys呢排好靜

下月toy soul啦

有咩睇?

快啲出埋銀西joker la屌

岩岩入坑 最想追番之剪動漫隻luke白兵

Hottoys呢排好靜

下月toy soul啦

有咩睇?

快啲出埋銀西joker la屌

仲有白西joker

Toy Soul 有冇Hottoys?
宇宙最強公布左無人講?
原價放1/4 im45連bouns有冇人啱,太大冇位擺
宇宙最強公布左無人講?

無人想要

星球大戰之不敗葉問

宇宙最強公布左無人講?

無人想要

星球大戰之不敗葉問

我對新產品有興趣過Mark唔知幾多Iron Man或者第N個官階白兵
宇宙最強公布左無人講?

無人想要

星球大戰之不敗葉問

我對新產品有興趣過Mark唔知幾多Iron Man或者第N個官階白兵

係人問題唔係產品問題

個人冇乜問題,係戲屎加成日遇上垃圾劇本,不過戴左星戰光環之後,我買
赤貧
如果有人有興趣收CW Scarlet Witch單就搵下我
赤貧
如果有人有興趣收CW Scarlet Witch單就搵下我

幾錢先
過檔貼圖

想問下中間隻Batman評價如何,見出面賣緊2千頭,值唔值得入?

可以等JL版

好正 不過2千好貴

真係超正

係真係幾正,我呢隻都係後追,我本身都諗住等JL版,諗下諗下套戲出年年底先上映,隻figure 起碼要18年先有,等唔切。我對呢隻評價相當高,唯一係佢個body都係瘦咗啲,如果大隻啲會仲好,其他都冇咩投訴.

巴打入手咩版

有sniper版

忍唔住今晚去入番隻BVS Batman先 ,希望唔會令我失望啦。

絕對唔會失望
過檔貼圖

想問下中間隻Batman評價如何,見出面賣緊2千頭,值唔值得入?

可以等JL版

好正 不過2千好貴

真係超正

係真係幾正,我呢隻都係後追,我本身都諗住等JL版,諗下諗下套戲出年年底先上映,隻figure 起碼要18年先有,等唔切。我對呢隻評價相當高,唯一係佢個body都係瘦咗啲,如果大隻啲會仲好,其他都冇咩投訴.

巴打入手咩版

有sniper版

忍唔住今晚去入番隻BVS Batman先 ,希望唔會令我失望啦。

絕對唔會失望

我個晚已經2千蚊入左手啦,雖然幾貴,但真係好正
過檔貼圖

可以等JL版

好正 不過2千好貴

真係超正

巴打入手咩版

有sniper版

絕對唔會失望

係咪隻隻都係離晒罩咁架?
想後追返隻但見到個個post出來都係咁
1/4 MK45 普通版開始派未
終於開到ac 進場
等緊拎隻joker
過檔貼圖

可以等JL版

好正 不過2千好貴

真係超正

巴打入手咩版

有sniper版

絕對唔會失望

係咪隻隻都係離晒罩咁架?
想後追返隻但見到個個post出來都係咁

呢個係唯一唔滿意位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞